Bridgewater

  Bridgewater

  Voor een fijne sfeer in huis zijn een aantal zaken van belang. Natuurlijk is in de eerste plaats van belang in wat voor soort kleur u uw huis ingericht hebt. Ook de accessoires, de planten en het soort meubels dat u hebt kunnen veel voor de sfeer van uw woning betekenen. Wat mensen echter vaak vergeten is dat ook geur heel belangrijk is voor een prettige sfeer in huis. Bridgewater kan u hierbij uitstekend van dienst zijn, zij produceren namelijk heel veel verschillende zaken die u kunnen helpen om uw huis lekker te laten geuren. Omdat niet iedereen van dezelfde soort geur houdt, kunt u bij Bridgewater terecht voor een ruime keus aan verschillende geuren. Zo is er voor ieder wat wils te vinden, of u nu houdt van een fris luchtje of juist van een wat zwaardere zoete geur. Bridgewater heeft het echt allemaal in de aanbieding. Aan wat voor soort geuren moet u dan precies denken? Het gaat te ver om ze hier allemaal op te noemen, maar we kunnen wel een aantal voorbeelden geven. Een paar voorbeelden uit de geurcollectie van Bridgewater zijn: Apple Pie, Christmas Bliss, Bouquet of Roses, Cinamon Vanilla en Silent Night. Dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod dat zij hebben, dat uit meer dan veertig verschillende geuren bestaat. Welke parfum van Bridgewater het beste bij u past, ligt natuurlijk heel sterk aan uw eigen voorkeur. Er is immers niets zo persoonlijk als dit, wat sommige mensen heerlijk vinden, vinden anderen juist weer helemaal niets aan. Wat wel zo is, is dat er altijd luchtjes zijn die bijna iedereen lekker vindt, zoals die van appeltaart. Niet voor niets bakken mensen die hun huis graag willen verkopen vlak voordat er kijkers komen graag een appeltaart. Dit roept bij mensen meteen een gevoel van huiselijkheid op, wat zeer goed is voor de verkoop.

  Producten van Bridgewater

  Stel, u wilt uw huis graag opfleuren met een lekker luchtje, hoe doet u dit dan? De producten van Bridgewater zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, wat betekent dat u uw eigen favoriete vorm van geurverspreiding kunt kiezen. U kunt bij hen kiezen uit:

  • geurzakjes
  • kaarsen
  • riet verspreider
  • geurolie
  • auto luchtverfrisser
  • wax bar

  De kaarsen van Bridgewater zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. U kunt kiezen voor een klein model van 225 gram, maar ook voor een grote van 500 gram. Daarnaast is er ook nog de optie tot het kopen van een votief kaars. De geurzakjes van Bridgewater zijn echt ideaal voor veel verschillende zaken. Zo laat een zakje uw badkamer of toilet snel heerlijk ruiken, maar u kunt deze bijvoorbeeld ook in uw kledingkast leggen om ervoor te zorgen dat al uw kleren altijd heerlijk geuren en muffe luchtjes geen kans maken. Ook de riet verspreider is geschikt voor vele plaatsen, deze kan werkelijk in iedere ruimte geplaatst worden. Bij de geurolie is het natuurlijk belangrijk dat u deze gebruikt in combinatie met een goede brander. Laat deze nooit onbeheerd branden, de kans dat er iets fout gaat is klein, maar u wilt natuurlijk niet dat er brand komt omdat u geurolie gebruikte. De wax bar gebruikt u op een vergelijkbare manier als de geurolie. Ook hierbij hebt u een brander nodig, een die speciaal hiervoor gemaakt is. U breekt een blokje van de Bridgewater wax bar af, legt die in de brander en door de warmte smelt deze en verspreid vervolgens een heerlijk aroma door het vertrek. Met de Bridgewater auto luchtverfrisser tot slot, kunt u er voor zorgen dat het ook in uw auto altijd lekker ruikt. Iedereen weet dat dit lastig is, vaak blijven er nare geurtjes hangen in auto’s. Maar met de speciale luchtverfrisser maakt u daar snel een einde aan.

  Gemakkelijk bestellen

  Wilt u ook graag wat meer geur in uw leven brengen met een van de producten van Bridgewater? Dan kunt u dit gemakkelijk en snel doen door te winkelen in de speciale Bridgewater webshop. Ondanks de ruime keuze aan producten die zij te bieden hebben, vindt u toch snel een product dat helemaal naar uw wens is. U kunt namelijk op verschillende manieren een keuze maken uit het assortiment. In de eerste plaats kunt u kiezen op geur, dit is natuurlijk heel erg handig als u al een favoriet hebt. Alle soorten die zij te koop hebben staan in een handige lijst vermeld. Klikt u op een van de geurvarianten, dan krijgt u een handig overzicht van alle producten die in deze variant verkrijgbaar zijn. Daarnaast kunt u ook zoeken op product, wat handig is als u gewoon een nieuw geurzakje of een nieuwe kaars wilt hebben bijvoorbeeld. Naast alle hierboven genoemde artikelen van Bridgewater vindt u in deze webshop ook nog accessoires die u helpen bij het verspreiden van de heerlijke aroma’s. U kunt dan denken aan de speciale branders voor de wax bars, maar ook aan linnenzakjes of zakjes van kant en organza waarin u de geurzakjes gemakkelijk kunt ophangen. Daarnaast hebben ze ook standaards verkrijgbaar waar u een geurzakje in kunt plaatsen. Dit is natuurlijk ideaal voor als u deze in de kamer neer wilt zetten. Zo wordt het gebruik van de artikelen van Bridgewater nog een stuk mooier, leuker en gemakkelijker. En wordt het bovendien voor u gemakkelijker om een fijne sfeer in uw woning te creëren. Met de heerlijke artikelen van Bridgewater moet dat gegarandeerd gaan lukken.