Camping Drenthe De Berken

  Camping Drenthe De Berken

  Drenthe is niet alleen de naam van een verdienstelijk voetballer, maar ook van een prachtige provincie in het Noord-Oosten van ons land. Drenthe is bijna volledig vlak, en grote rivieren doorstromen het bijna oneindige gebied. In Drenthe ligt een camping waar eigenlijk iedereen in zijn of haar leven wel eens moet zijn geweest. Anders heb je niet echt geleefd. Camping de Berken ligt in deze fantastische provincie, en daar zijn werkelijk alle faciliteiten te vinden waar een mens blij van wordt, men kan ravotten en spelen (voor de jongeren) of even tot rust komen in al het groen dat Drenthe te bieden heeft- want dat kan ook prachtig zijn. Camping Drenthe, dat is waar je eigenlijk zou willen wonen in de zomer, dat is wat iedereen eigenlijk wel zou willen. In plaats van naar Duitsland, of naar Frankrijk, naar het veelal te snikhete Italië of Spanje waar mensen de Nederlandse taal niet machtig zijn en het dagen rijden is om terug te komen, is een vakantie in eigen land voor vele een hele prettige optie en het scheelt behoorlijk in de kosten! Een camping Drenthe biedt alles wat ook verder weg te vinden is en vaak vergeten mensen toch hoe mooi hun eigen land kan zijn. Camping de Berken is van een betoverende schoonheid en heeft alles wat een mens zich kan wensen, alle voorzieningen die er thuis ook zijn, maar dan midden in de adembenemende natuur van het Drentse platteland, waar eigenlijk iedereen wel zou willen wonen. Maar niet alles wat je wilt, kan altijd, dat weten we bij camping Drenthe de Berken maar al te goed. We willen onze bezoekers daarom een thuisgevoel geven. Dat doen wij door een persoonlijke benadering. In onze brasserie hebben wij een mooie leestafel ingericht waar liefhebbers van lezen lekker kunnen zitten. Een paar dingen voor je op een rijtje.

  • Camping Drenthe kent veel groen!
  • De omgeving is zeer rustig dus je komt helemaal tot rust.
  • Camping Drenthe heeft uitstekende sanitaire voorzieningen.
  • Onze service staat hoog in het vaandel.
  • Speeltuin en kinderboerderij voor de kids!

  Camping Drenthe voor mensen die even helemaal willen onthaasten

  Wie een drukke baan heeft, droomt er ongetwijfeld vaak van: een tripje hier, een tripje daar, maar vaak komt het er niet van. De kinderen moeten nog naar school, er is te weinig tijd, en het is allemaal te ver weg. Ook voor mensen met vliegangst is vakantie niet altijd makkelijk. Dat geldt ook voor wie niet houdt van grote stukken autorijden, of eindeloos in de trein zitten. Camping Drenthe de Berken biedt uitkomst. De camping is midden in de mooie bossen en vennen gelegen en zou wel eens Nederlands nummer 1 plek kunnen zijn om eens even helemaal uit te blazen. Dat doen veel mensen dan ook bij deze camping in het mooiste deel van Nederland. Dat is waar ze voor komen; er even helemaal uit zijn en loskomen van de strubbelingen van alle dag. Het groen, het eindeloze laagland; het is een lust voor het oog. Wandelen tussen de koeien in de frisse buitenlucht, waar kan dat nog fatsoenlijk? Juist, bij camping Drenthe de Berken kan dat nog, en daar moeten we met z’n allen blij mee zijn. We hoeven niet naar Australië, niet naar Nieuw Zeeland, niet naar andere verre oorden als Argentinië, want dat is helemaal niet nodig meer voor wie het schone dat zich dichtbij bevindt ten volle kan benutten, en er ten volle van kan genieten. Uiteindelijk is dat waar het in het leven om draait, dat te kunnen en er niet mee te zitten dat het onmogelijk is om alles in de hele wereld te zien. Wie de prachtige rietlanden in de buurt van camping Drenthe heeft gezien, hoeft niet verder te kijken. Wie heeft gezien hoe mooi het kanoën is in Drenthe, denkt ook wel twee keer na. In camping Drenthe de Berken zelf is van alles te doen, meer dan men zich wensen kan. Er zijn speeltuinen, er is een geweldige eetgelegenheid die nooit teleurstelt en er is een gezellige kinderboerderij waar de kid de dieren kunnen aaien. Ook is er voor de allerkleinste een speelruimte.

  Nog veel meer in Drenthe

  Camping Drenthe, wie er een beetje omheen fietst ziet de allermooiste dingen. Gebieden zo mooi dat het bijna niet te geloven is dat het gewoon in Nederland gelegen is. Gebieden zo betoverend, dat het bijna ondenkbaar was dat dat gewoon op een paar uur rijden van huis ligt. Zo bizar kan het zijn, camping Drenthe! In de omgeving is bijvoorbeeld ook een prachtig zwembad waar de hele dag kan worden gespetterd door de kleine kinderen die op zo’n vakantie echt de tijd van hun leven kunnen hebben op camping Drenthe, terwijl de ouderen, en de ouders lekker een paar baantjes trekken in alle rust, om zich later terug te trekken met een mooi boek waar men anders zelden aan toekomt. Het mooiste bij die zwembaden in de omgeving, dat zeggen we er maar even eerlijk bij, dat zijn toch wel heerlijke bijkomstige faciliteiten van deze camping Drenthe, daar kunnen we kort over zijn. Een wandeltocht kan ook nooit kwaad, dat is duidelijk. In alle richtingen is er zoveel groen dat het nooit vervelend wordt. Weg met die stinkende wegen die al het andere landschap en Nederland altijd doorkruisen alsof het niks is. In Drenthe is dat verleden tijd, omdat Drenthe eigenlijk een beetje terug in de tijd leeft, op een goede manier! De boerderijen in de wijde omgeving van dit prachtige gebied van camping Drenthe de Berken zijn getuige van een rijke historie waarin de natuur nog echt wordt geëerd. De omgeving straalt rust en vriendelijkheid uit. Voor wie even helemaal wil onthaasten en zich niet druk wil maken over de dagelijkse beslommeringen is een toevlucht zoeken in Drenthe echt een goede optie. Bezoek onze website voor uitgebreide informatie.