De juiste wasmachine kopen voor uw huishouden

  De juiste wasmachine kopen voor uw huishouden

  Een wasmachine mag niet ontbreken in een huishouden. Sterker nog, u kunt waarschijnlijk niet eens meer zonder uw wasmachine. Een wasmachine bespaart u veel tijd en energie. Een wasmachine heeft over het algemeen een vrij lange levensduur, maar mocht u toch toe zijn aan de andere dan is het goed om te weten naar wat voor soort wasmachine u moet zoeken. Het is slim om bij het zoeken naar de geschikte wasmachine de volgende vragen te beantwoorden.

  • Hoe vaak wast u per week? Het vulgewicht van de trommel is daarbij belangrijk. Wast u bijvoorbeeld altijd met een volle trommel, of is deze slechts voor een deel gevuld? Het meest energiezuinig is het gebruiken van de wasmachine met een volle trommel. Een standaard maat voor een trommel ligt op circa 8 kilo. Met een trommel van 8 kilo, kunt u meer was in één keer wassen. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en energieverbruik.
  • Maakt u veel of weinig gebruik van een hoog toerental? Als de wasmachine op hoge toeren kan draaien, dan komt u wasgoed droger uit de wasmachine dan bij een laag toerental. Het is ook voordeliger om met een hoog toerental te draaien. Dit zult u merken op uw energierekening.
  • Welk merk is het beste? Dit is eigenlijk per huishouden verschillend. Het ligt eraan hoe vaak u de wasmachine denkt te gebruiken. Als u doorlopend veel wasgoed hebt, dan is het verstandig om voor een goed aangeschreven merk te kiezen. Onder ‘veel wasgoed’ verstaan wij meer dan 3 wasbeurten per week. Gebruikt u de wasmachine minder, dan kunt u ook uit met een goede middenklasser.
  • Waar komt de wasmachine te staan? Het maakt eigenlijk niet uit waar u de wasmachine neer zet. Bestaat er een groot risico bij mogelijke wateroverlast? Dan is het verstandig om te kiezen voor een apparaat met een waterbeveiliging.
  • Wilt u de wasmachine op een houten vloer plaatsen? Dat kan natuurlijk. Is de houten vloer instabiel, dan kunt u het beste kiezen voor het merk Asko. Let er dan wel op dat deze een goede schokbreker constructie heeft. Dit staat uiteraard duidelijk onze website beschreven.

  Een wasmachine kopen was nog nooit zo simpel

  Bij onze firma De Schouw Witgoed, zit u zonder twijfel goed wanneer u op zoek bent naar het beste van het beste. Op onze website kunt u de top vijf vinden van best verkochte wasmachines. Dit maakt de keuze wellicht voor u makkelijker. De Asko komt een aantal keer voor in onze top vijf. Met dit merk zit u gegarandeerd goed. Wilt u kiezen voor kwalitatief de beste fabrikant, dan zijn Asko en Miele de besten in hun soort. Wat de Asko zo bijzonder maakt is de Quattro constructie. Dit houdt in dat deze voorzien is van vier schokbrekers. Hierdoor worden bijvoorbeeld trillingen goed opgevangen. Zoals eerder gezegd is de Asko erg geschikt voor het plaatsen op een houten vloer. Maar u kunt dit apparaat natuurlijk ook op alle andere vloeren plaatsen. De Asko Malmo is een erg stille wasmachine. Ideaal dus wanneer u ’s nachts wassen wilt draaien, maar niet gestoord wil worden door het geluid van het draaien. U kunt zelfs instellen wanneer u wilt dat de wasmachine moet gaan draaien. Op deze manier hoeft u niet het naar bed gaan uit te stellen, wanneer u ’s nachts gebruik wilt maken van dit apparaat. Door simpel stellen van de starttijd kunt u naar bed gaan wanneer u wilt. Uiteraard kleven er nog meer voordelen aan dit merk. Dit kunt u allemaal terug vinden op onze website. Bent u nog niet helemaal overtuigd, leest u dan vooral de vele reviews eens van onze tevreden klanten. De verwachte levertijd is circa 3-6 dagen. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een goede service. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij uw bestelde apparaat gratis bezorgen! Natuurlijk zetten wij uw bestelling niet voor de deur. Wij leveren uw bestelling tot in de gang. Het is zelfs mogelijk om uw aankoop helemaal gebruiksklaar te maken voor u. Dit is nog niet alles. Uw gebruikte wasmachine kunt u bij ons inleveren. Woon u in een appartement op een bepaalde verdieping? Dit is ook geen punt voor ons. Kijkt u gerust eens op onze website wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Uiteraard is onze klantenservice ook altijd bereikbaar.

  De Schouw Witgoed levert de best mogelijke service

  Natuurlijk kan er eens een storing optreden in het apparaat. Het is dan goed om te weten dat wij hiervoor een uitstekende service aanbieden. Uw storing kunt u daardoor gelijk aan ons melden, in plaats van contact op te nemen met de fabrikant. Heeft u een storing? Stuurt u dan een e-mail naar het opgegeven e-mailadres. Hebt u geen e-mailadres, dan is het uiteraard ook mogelijk om te bellen.Onze medewerkers zijn in het bezit van veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij u altijd helpen.Wilt u liever onze producten in het echt bekijken? Wilt u graag persoonlijk geholpen worden? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Niet alle apparatuur die u op onze website kunt vinden, staat in onze showroom. We kunnen ons goed voorstellen dat u niet een ritje naar onze showroom wilt maken, zonder dat uw favoriete keuze hier staat. Het is daarom goed om vooraf even te bellen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en kunnen al uw vragen beantwoorden. Zo gaat u gegarandeerd tevreden weer huiswaarts.