De mooiste campings met prive sanitair van KGC

  De mooiste campings met prive sanitair van KGC

  • Geplaatst op: 28 april 2015 in Nieuws

  KGC staat voor Karaktervolle Groene Campings. Kamperen in de natuur is geweldig als u er graag even helemaal uit wilt zijn alleen, of met het hele gezin. Iets wat wij veel te horen krijgen van mensen die graag willen kamperen, maar ook van een hun privacy willen genieten, is of er de mogelijkheid is om gebruik te maken van eigen sanitair. Voor deze mensen heeft KGC campings met prive sanitair. Dat betekent dat u een plaats op de camping met prive sanitair kunt kiezen waar u gebruik kunt maken van eigen sanitair. Onder eigen sanitair verstaan wij het toilet en de douche. De reden dat veel mensen kiezen voor campings met prive sanitair, is dat zij het hygiënisch vinden om te weten wie er van het sanitair gebruik maakt. Wij zien dat veel gezinnen graag kiezen voor deze mogelijkheid. Op de website van KGC heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor campings met prive sanitair. Maak hiertoe gebruik van de handige zoekopties. Op het moment dat u deze voorkeuren aangeeft, verschijnt er een lijst met campings met prive sanitair waar u uit kunt kiezen. U kunt online deze mogelijkheden op uw gemak bekijken. Een mogelijkheid die u bij ons tevens heeft is om een stacaravan te huren. Het voordeel van deze caravans is dat zij eigen sanitair hebben. U hoeft als u voor deze optie kiest dan ook niet naar de toiletgebouwen te lopen wanneer u wilt douchen of gebruik wenst te maken van het toilet. Maak gebruik van de campingzoeker en geef aan wat uw specifieke wensen zijn. Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden, bekijk dan onze website. De voordelen van het boeken van campings met prive sanitair zijn:

   

  • U kunt op ieder moment gebruik maken van uw eigen toilet en douche;
  • U hoeft niet naar een ander gebouw te lopen en dat scheelt u tijd;
  • U heeft nooit te maken met wachtrijen en het spitsuur in de toiletgebouwen;
  • U heeft uw sanitair altijd dichtbij en hoeft het niet met andere te delen;
  • U weet altijd met wie u gebruik maakt van het sanitair.

   

  Campings met prive sanitair voor gezinnen

  Veel gezinnen kiezen tegenwoordig op onze website voor campings met prive sanitair en dat is super handig. Zeker in het hoogseizoen kunt u nog wel eens moeten wachten voor u gebruik kunt maken van de gemeenschappelijke douche en hoewel veel mensen dit ook wel zien als de charmante kant van kamperen, is het ook zo dat mensen als ze de keuze hebben voor campings met prive sanitair vaak toch geneigd zijn om voor die mogelijkheid te kiezen. Kamperen in de natuur is heerlijk en voor gezinnen zijn onze campings zeer geschikt. Vele tevreden mensen kozen voor de natuurrijke campings van KGC. Al onze campings zijn geselecteerd op basis van een aantal criteria. Ten eerste moeten de campings een goede sfeer hebben. Ze moeten onze naam ten slotte eer aan doen. Karaktervolle camping zijn campings met ruime plekken, omgeven door een mooi natuurgebied waar bezoekers volop de mogelijkheid hebben om zich te vermaken. Dat brengt ons dan ook bij het volgende punt van ‘natuurrijke omgeving’. De campings met prive sanitair, maar ook de campings zonder sanitair liggen allemaal midden in de natuur. Mensen die kiezen voor de campings van KGC kiezen namelijk bewust voor deze campings. Ze moeten dan ook rustig gelegen zijn en voor iedereen die de camping bezoekt moet er genoeg te doen zijn. Daarom zijn onze campings geschikt voor gezinnen en alleenstaanden. Iedereen die graag wil genieten van een mooie omgeving kiest voor de campings met prive sanitair of de campings zonder prive sanitair van KGC. Bekijk online wat de mogelijkheden zijn en specificeer de zoekopdracht. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij raden u altijd aan om in het hoogseizoen ruim van te voren een plekje te boeken, want het kan gebeuren dat  de campings snel zijn volgeboekt.

   

  Campings met prive sanitair snel boeken

  Omdat campings met prive sanitair in zwang zijn, kiezen steeds meer mensen voor deze mogelijkheid. Iedereen wil graag de goede keuze maken wanneer er een vakantie wordt geboekt. Het idee van een prettige vakantie is genieten en ontspanning. Dat zijn twee elementen die centraal dienen te staan. Het natuurlijke kampeergevoel combineren met de nodige luxe is voor veel mensen een perfecte combinatie en deze mensen kiezen dan ook steeds vaker voor campings met prive sanitair. Ons sanitair wordt altijd zeer goed onderhouden. U maakt dus wanneer u kiest voor campings met prive sanitair altijd gebruik van de beste sanitaire voorzieningen denkbaar die schoon en ruim zijn. Naast deze sanitaire voorzieningen bieden wij u tal van andere zaken aan zoals een leuke en sfeervolle horeca gelegenheid waar u kunt genieten van een hapje en een drankje na een mooie wandeling is een fanatieke fietstocht in de natuur. Ook hebben onze campings een ruim zwembad waar u in de zomer lekker af kunt koelen op het moment dat het u uitkomt. Ook vindt u allerlei leuke winkeltjes en kunt u in de buurt leuke plaatsjes bezoeken voor een heerlijk dagje uit. Bekijk de mogelijkheden en boek vandaag nog!