De mooiste kerstpakketten

  De mooiste kerstpakketten

  • Geplaatst op: 14 november 2014 in Nieuws

  Het hele jaar door werken mensen hard aan hun bedrijf. Ze werken met plezier en overgave, en dan komen de koudere en donkere dagen er langzaam aan. De Lente ging geleidelijk over in de zomer en toen werd het weer herfst en uiteindelijk winter. Bent u blij met uw personeel en vind u het leuk om hen jaarlijks in het zonnetje te zetten? Dan zijn de feestdagen de kans bij uitstek om uw dankbaarheid te tonen in de vorm van mooie kerstpakketten aan uw personeel. Bij ons bedrijf werken meer dan honderd mensen iedere dag hard aan het uitbouwen van ons toch al imposante assortiment aan kerstpakketten dat u kunt bekijken op onze webshop. Op onze webshop hebben wij ons gehele assortiment namelijk voor u op een rijtje staan en u moet wel van goede huizen komen om hier niet een pakket tussen te vinden waar uw personeel blij mee zal zijn. Verheug u op de lachende gezichten van uw ijverige personeel als zij in alle vroegte de mooist ingepakte kerstpakketten op hun bureaus aantreffen. Wilt u de kerstpakketten liever thuis laten bezorgen, ook dat is geen probleem! Onze service is honderd procent betrouwbaar en wij leveren onze pakketten dan ook altijd stipt op tijd. Wat zijn dan allemaal de mogelijkheden? Vraagt u zich af? Dat is eigenlijk te veel om op te noemen maar misschien is het leuk om voor u toch een aantal opties op een rijtje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan:

  Kerstpakketten voor goede doelen

  De feestdagen zijn een tijd van bezinning en natuurlijk is dat geweldig als u met een positieve blik naar uw bedrijf kan kijken en de mensen die voor u zo veel dingen mogelijk maken. Bij KerstpakkettenXL zijn wij altijd veel bezig met duurzaamheid en goede doelen en daarom hebben wij ons als bedrijf verbonden aan een goed doel, te weten Stichting Leergeld en Voedselbanken Nederland. Zo leveren wij een mooie bijdrage voor gezinnen die weinig te makken hebben en voor een groot deel afhankelijk zijn van wat de voedselbanken hen bieden. Mensen die het goed hebben, en die goed verdienen, vergeten nog wel eens dat zoveel niet vanzelfsprekend is. Voor deze mensen maakt een dergelijke bijdrage een wereld van verschil en dat vinden wij een waanzinnig mooi gegeven. Als u dus kiest voor kerstpakketten voor het goede doel dan kiest u er tevens voor om deze gezinnen een steuntje in de rug te geven, en dat is toch voor veel mensen wel erg belangrijk en mooi om te kunnen doen. Wij vinden het dan ook als bedrijf altijd belangrijk om u op de hoogte te stellen van deze mogelijkheid om te kiezen voor duurzame kerstpakketten. Deze kerstpakketten doen absoluut niet onder voor de normale pakketten, in tegendeel, en de opbrengt gaat dus naar deze stichting, zodat kinderen en gezinnen meer kunnen deelnemen aan de maatschappij. Goede doelen steunen en kiezen voor duurzame pakketten is dus ook een van de mogelijkheden als u bij ons een pakket wilt kiezen.

  Kerstpakketten: de mooiste traditie

  Dat wij in ons kleine kikkerlandje een traditie hebben van het cadeau doen van kerstpakketten is alleen maar heel leuk en bijzonder. Maar het geven van kerstpakketten is een traditie die erg ver teruggaat. Vroeger was het namelijk zo dat boeren hun mensen met de feestdagen een voedselpakket cadeau gaven. Zo konden ze ook genieten van lekker eten. Dat was in de tijd dat het nog niet zo normaal was om iedere dag vlees te eten, zoals we nu wel eens plegen te denken. Tegenwoordig heeft deze traditie zich ontwikkeld tot kerstpakketten in alle soorten en maten en dat is waanzinnig leuk. Bij ons bedrijf kunt u dan ook kiezen uit meer dan duizend verschillende soorten pakketten en deze keuzemogelijkheden worden ook steeds uitgebreid. Onze professionals zijn namelijk het hele jaar door bezig met het samenstellen van nieuwe pakketten. Hierbij spelen zij in op de nieuwste ontwikkelingen en trends. Ook besteden wij erg veel aandacht aan de manier waarop wij onze cadeaus inpakken. Dat is namelijk tevens iets wat wij heel belangrijk vinden. Wij zien de laatste jaren dat een echt traditioneel kerstpakket, zoals de boeren het eigenlijk vroeger aan hun personeel meegaven, weer helemaal terugkomt. Op het moment dat wij merken dat er voor bepaalde thema’s en trends extra aandacht is, zullen wij altijd proberen hier onze mogelijkheden op toe te spitsen. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor pakketten die u speciaal voor Kerst cadeau doet, ook bent u bij ons op het juiste adres voor eindejaarspakketten. Deze pakketten zijn over het algemeen iets kleiner en komen in de vorm van een paar mooie flessen wijn of lekkere likeur. Ook voor onze eindejaarsgeschenken kunt u kijken op onze website. Ten slotte bieden wij nog een andere mogelijkheid waar ook altijd veel animo voor is, en dat zijn onze zelf samen te stellen pakketten. Bij het zelf samenstellen van pakketten bent u helemaal vrij om zelf na te denken over hoe u uw personeel dit jaar graag wilt gaan verrassen. Wij zullen altijd met u meedenken en bedienen van advies.