Een hip strandlaken voor de hele familie

  Een hip strandlaken voor de hele familie

  Een dagje naar het strand met het hele gezin is voor de meeste families een ontzettend leuk dagje uit. Hoe kun je dit dagje nog leuker maken? Door een enorm strandlaken mee te nemen waar jullie allemaal oppassen natuurlijk! Bij Hippe Handdoeken hebben ze precies wat jullie zoeken. Ze hebben daar op het gebied van strandlakens ontzettend veel soorten en maten. Ze hebben er grote soorten strandlakens waar minstens twee volwassenen op kunnen, maar ook kleinere formaten voor een persoon of speciaal voor kinderen. Ze hebben dus voor iedereen wat. Iedere familie is weer anders en dus kun je bekijken wat het beste bij jullie past. Een strandlaken voor ieder part of delen jullie liever een grote met zijn allen. Daarnaast hebben ze ook uiteenlopende teksten en figuren op de handdoeken geprint. Wat dacht je van:

  • de smurfen
  • zeedieren
  • grappige teksten
  • effen

  Er is een ruime keuze op het gebied van strandlakens bij Hippe Handdoeken. Maar ze hebben er ook aanbod op het gebied van andere soorten handdoeken en ook artikelen voor in de keuken, zoals een keukenschort of pannenlap. Je vindt het allemaal in deze webshop. In de meest uiteenlopende prachtige kleuren. In deze webshop vind je zeker iets dat bij jou past. Ben je op zoek voor iemand anders? Weet dan goed wat je ongeveer of precies zoekt, want anders zul je misschien wel heel erg veel leuke dingen tegenkomen en dan wordt een strandlaken uitzoeken natuurlijk wel lastig, want je wilt ze allemaal! Iedere keer dat ik in de webshop kom moet ik me inhouden om niet alle handdoeken te kopen met de grappige teksten erop. Dat zijn toch zeker mijn favorieten. Zoek je dus een grappig cadeau voor iemand en wil je wel een beetje origineel zijn? Kies dan voor een strandlaken met een leuke quote erop. Wij weten zeker dat je er een kunt vinden die precies bij degene past waarvoor je een cadeau moet hebben.

  V.I.P. strandlaken

  Wat dacht je bijvoorbeeld van het V.I.P. strandlaken? Of eentje met ‘Lekker belangrijk’ erop? Of wil je liever een simpele met gewoon een streepjes patroon erop? Ook dat is natuurlijk mogelijk bij een strandlaken. Ze hebben ook hele simpele met alleen een effen kleur bijvoorbeeld. Maar zelfs met een effen strandlaken van Hippe Handdoeken zul jij nog opvallen op het strand. Het is iets unieks wat je bestelt en je zult niet zoveel mensen tegenkomen die precies hetzelfde strandlaken hebben en dat is natuurlijk wel zo leuk. Veel mensen denken dat het echt niet zoveel uitmaakt op wat voor soort handdoek je ligt op het strand, maar dit kan wel degelijk veel verschil maken. Niet alleen is er bijvoorbeeld een groot verschil tussen een strandlaken en een gewone handdoek voor in de badkamer, maar ook in vergelijking met een simpel strandlaken van een erg goedkoop merk val je toch echt meer op en dat maakt een dagje strand toch echt veel leuker. Helemaal als er mensen op je af komen om te vragen hoe je aan zo’n gaaf strandlaken komt. Het is toch leuk om te weten dat je iets hebt dat anderen ook graag zouden willen hebben. Daar worden wij altijd erg vrolijk van. Nu zul je misschien denken dat deze handdoeken ontzettend duur zijn, maar dat is absoluut niet waar. Al vanaf € 14,50 heb je een heel leuk strandlaken en daar kun je heerlijk het strand mee op. Vergeet niet om de handdoek voordat je hem in gebruikt neemt te wassen op een hoge temperatuur. Wanneer je dat namelijk niet doet, zal het strandlaken niet optimaal functioneren en niet goed water opnemen. Het vervolg is dat als jij lekker de zee in bent geweest en je probeert je af te drogen met de handdoek dit niet lukt. Omdat het strandlaken geen vocht opneemt zul je ook merken dat de handdoek een stuk natter wordt in vergelijking met andere soorten en dat je hem uit kunt wringen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus zorg ervoor dat je de handdoek van tevoren op minstens 60 graden wast.

  Een strandlaken en wat nog meer?

  Je gaat een heerlijke dag naar het strand. ’s Ochtends sta je op en zie je dat het prachtig weer is. Daar moet je natuurlijk gebruik van maken en dus pak je snel je zwembroek of bikini, die doe je aan, je pakt je strandlaken erbij en je vertrekt. Of toch niet? Als je een hele dag naar het strand vertrekt is het verstandig om daar een aantal maatregelen voor te trekken. Vergeet je bijvoorbeeld niet in te smeren voordat je de zon in gaat en het daarna om het uur te herhalen en zeker wanneer je het water in geweest bent. Ook wanneer er waterproof op het flesje staat. Je wrijft het er ook al snel af met je handdoek. Neem ook iets te drinken mee en misschien zelfs iets te eten. Op veel stranden vind je vaak wel een strandtent, maar het is handig om toch een flesje water achter de hand te hebben. Al is het maar voor noodgevallen. Je kunt je maar beter iets te veel voorbereiden, dan dat je het ineens nodig blijkt te hebben. Neem niet je gehele portemonnee mee, maar alleen wat kleingeld. Mocht je je strandlaken en je spullen alleen laten dan kunnen eventuele dieven niet veel meenemen. Ben je goed voorbereid? Dan rest er nog een ding: genieten!