Een wandelwagen kopen was nog nooit zó leuk

  Een wandelwagen kopen was nog nooit zó leuk

  • Geplaatst op: 17 april 2015 in Nieuws

  Ik gaf mijn vriendinnen de opdracht om op internet rond te kijken naar een mooie wandelwagen. Zodra ik een mooie in mijn bezit zou hebben, zou ik al mijn vriendinnen uitnodigen voor een feestje. Dat vonden ze een goed idee. Al snel bleken ze allemaal enthousiast over één bepaalde website. Hier zou ik absoluut eens op moeten kijken, omdat ik zeker weten de wandelwagen van mijn keus hier zou kunnen gaan vinden. Ze hadden zelf al hun favoriete wandelwagen aangegeven en alle informatie door genomen. Dit scheelde mij weer erg veel werk. Ze wezen mij op de website Ehouse.nl. Daar kon ik gelijk lezen wat Ehouse.nl uniek maakt, namelijk:

  • mijn wandelwagen zou gratis thuis bezorgd worden
  • er bleek persoonlijk contact mogelijk
  • zou mijn wandelwagen niet bevallen, dan zou ik binnen de bedenktermijn van 14 dagen, de wandelwagen retour kunnen doen
  • ze zijn in het bezit van meer dan 10 jaar ervaring. Dankzij deze ervaring kunnen ze antwoord geven op al jouw vragen
  • nl is lid van stichting webwinkel keur. Hierdoor voelde ik mij veilig om een online aanschaf te doen bij deze firma
  • met een etalage in Apeldoorn, zou het ook mogelijk zijn om een wandelwagen in het echt te bewonderen
  • voor vragen zijn ze bij Ehouse.nl elke dag goed bereikbaar, via het aangegeven telefoonnummer. Zelfs tot 21:00 uur ’s avonds zijn ze te bereiken

  Dit stemde mij gelijk al positief. Enthousiast was ik zelfs.

  Een sportieve en stevige wandelwagen

  Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie wandelwagen. Met een kleine op komst was dit natuurlijk een aanschaf die niet kon ontbreken. Ik hou er van om buiten te zijn. Wandelen is één van de hobby’s die ik heb, en dit zou ik graag blijven doen met de kleine erbij. Met de wandelwagen lekker het verharde pad op lopen in het bos, om zo te genieten van de mooie ochtenden of de warmere zomeravonden. Zo zou het mijn kleintje ook niks ontbreken aan frisse lucht, en kon ik het me voorstellen dat hij of zij snel in slaap zou vallen. Daarnaast wilde ik graag een regenhoes, om ook tijdens (lichte) regen een wandeling te kunnen maken. Maar ook wanneer het plots zou gaan regenen, zou ik mijn kind en de wandelwagen willen beschermen. Ik wilde graag een stevige wandelwagen. Van de traditionele wandelwagens ben ik niet zo weg. Ik zou gaan voor een sportief en stevig model. Sommige vrouwen spenderen een hele dag de winkels, op zoek naar een geschikte wandelwagen. Van winkelen heb ik nooit gehouden en de gedachte aan een paar uur te moeten slenteren door de winkels, maakte me al moe. Op het internet zocht ik naar een website die mij dé wandelwagen zou kunnen leveren. Ondertussen was ik ook nog op zoek naar een autostoeltje. Eigenlijk zag ik door de bomen het bos niet meer, door alles wat ik nou aan zou moeten schaffen en niet te weten waar ik dit zou moeten kopen. Natuurlijk wilden mijn vriendinnen graag met mij op zoek gaan, maar het ontbrak me aan energie om mee te gaan winkelen. Bij Ehouse.nl hebben ze duidelijk alles goed voor elkaar. Ik verbaasde me over het grote assortiment wandelwagens. Ik zag ook werkelijk prachtige tweeling wandelwagens voorbij komen. Ik droomde al weg over mijn aanschaf, en ik zag mezelf al een heerlijke wandeling maken met mijn kleine in de wandelwagen. Gelukkig hielden mijn vriendinnen mij bij de les. Ik moest natuurlijk nog een keuze gaan maken.

  Bijzonder tevreden met de Babyactive Buggy Q sport!

  Een autostoeltje had ik ook nog niet gekocht. Gewoon omdat ik niet de juiste kon vinden. Het was het allemaal net niet. Met in gedachten dat ik op een later moment nog wel eens weer naar een goed autostoeltje zou gaan zoeken, werd ik erg enthousiast op de website Ehouse.nl. Het bleek namelijk dat alle kinderwagens compleet worden geleverd. Dit betekend dat ze geleverd worden met autostoel, reiswieg, wandelwageninzet, luiertas en regenhoes. Mijn mond viel open van verbazing. Zo zou ik in één klap alles in huis hebben wat nog op mijn verlanglijstje stond! Mijn vriendinnen waren al helemaal weg van de groene Babyactive buggy Q sport. Ze lieten mij deze zien en eigenlijk was ik ook al gelijk om. Deze wandelwagen / buggy bleek geschikt voor zwaar terrein. Met het vuilafstotende Oko-textiel, hoefde ik mij geen zorgen te maken dat de buggy tijdens een (bos)wandeling vuil zou kunnen worden. De prijs van deze wandelwagen vond ik ook bijzonder aantrekkelijk. Zo’n prijs voor zoveel kwaliteit, dit leek mij uniek. Ehouse.nl zou de website worden waar ik mijn aankoop zou gaan doen. De Babyactive Buggy Q bleek ook nog eens erg handig mee genomen in te kunnen worden in de auto. Eigenlijk kon ik helemaal geen nadelen vinden of bedenken om deze buggy niet te kopen. Hij bleek op voorraad en de volgende dag had ik deze al in huis. Wat een service! Inmiddels heb ik al erg veel aan plezier beleefd, en heb ik geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Ik zou iedereen willen aanraden om hun wandelwagen bij Ehouse.nl te kopen. Je kunt natuurlijk niet alleen voor sportieve wandelwagens terecht bij deze firma. Ze hebben ook een groot assortiment moderne of romantische wandelwagens beschikbaar. Verwacht je een tweeling? Dan is het absoluut slim om eens een kijkje te nemen bij het prachtige assortiment tweeling wandelwagens.