Goochelaar

  Goochelaar

  • Geplaatst op: 9 april 2015 in Nieuws

  Een goochelaar is iemand die trucjes doet op diverse manieren. Hierbij kunt u denken aan kaarttrucs tot aan trucs met hele stellages. In het laatste geval noemt men dit werk meestal het werk van een illusionist. Afijn, goochelaar Jordi is een goochelaar die het graag klein houdt en dankzij zijn vingervlugheid u zal verbazen. U hebt geen idee wat u overkomt en u zult er dan ook nog lang over na moeten denken en graag het geheim van deze magie willen achterhalen. Maar dat gaat zeker niet gebeuren want dit hoort immers bij het beroepsgeheim van een goochelaar. Jordi heeft door de jaren heen een behoorlijke staat van dienst opgebouwd waar hij dan ook geheel terecht behoorlijk trots op is. Hij timmert niet voor niets al meer dan 20 jaar aan de weg en heeft al heel wat awards gewoon en in dit wereldje. Er zijn diverse gelegenheden waarop u een goochelaar kunt gebruiken. Hebt u bijvoorbeeld een verjaardag van een van uw kinderen? Dan kan hij het feestje opvrolijken met een unieke show waar uw kinderen nog weken lang over na zullen praten. Maar ook voor een jaarbeurs of een bruiloft is deze goochelaar een heerlijk tussendoortje. Na een dag van rondslenteren op een beurs bent u hoogstwaarschijnlijk wel even toe aan wat ontspanning. Geef u dan over aan de kunsten van goochelaar Jordi. Het kan zo maar zijn dat hij bij uw tafel langskomt en de ene truc na de andere uit zijn mouw schudt. Gelooft u dit niet op basis van de foto’s die u vindt op de site? Bekijkt u dan eens een van de vele YouTube filmpjes waarbij u de mensen nog net niet van hun stoel ziet vallen van verbazing. Op vrijwel elke pagina van de site ziet u hoe u contact op kunt nemen maar daar gaan we in de volgende alinea’s dieper op in.

  Deze goochelaar is van alle markten thuis

  Op de website van deze goochelaar vindt u alle informatie die u zullen overtuigen dat het echt de moeite waard is om met deze goochelaar in zee te gaan. Neem dus eens een kijkje op goochelaarjordi.nl. U kunt daar onder andere de volgende dingen op terugvinden.

  • Een uitgebreide biografie van deze goochelaar. U zult zien dat hij er echt alles aan doet om elke zaal in vervoering te brengen.
  • De prijzen van de diverse shows die hij aanbiedt.
  • Referenties van mensen die u al zijn voorgegaan in het boeken van een show van Jordi. De reviews doen u allicht overtuigen van zijn kunsten en trekken u waarschijnlijk over de streep.
  • Een galerij waar u foto’s kunt vinden van de diverse shows en optredens. Daarnaast staan er zelfs video’s online en we raden aan om die filmpjes zeker eens te gaan bekijken. Wellicht kunt u de goochelaar wel doorzien. We kunnen u wel verzekeren dat het een hele uitdaging zal worden.

  De opdrachtgevers van deze illusionist zijn niet onbekend. Zo heeft hij opgetreden bij personeelsfeestjes, openingen en andere gelegenheden van Yamaha, ABN Amro en Veolia. Dat is dus een behoorlijke staat van dienst. Maar ook voor particulieren komt hij graag zijn shows opvoeren. Hij is als het ware een kameleon en weet snel te schakelen tussen trucs maar ook tussen gehele shows. Daarom zijn er diverse mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. De goochelaar kan u namelijk ontmoeten in een café waar hij de trucs voor u zult doen, maar hij kan ook bij u thuis komen. Dat is bijvoorbeeld leuk voor een feestje voor uw kinderen. Wilt u graag zelf een aantal unieke kaarttrucs leren? Dat kan als u de “workshop goochelen” show reserveert. De illusionist gaat u dan een aantal simpele kaarttrucs laten zien en zal u uitleggen hoe ze in het werk gaan. Een aantal trucs heeft hij zelf bedacht, een aantal andere zijn dankzij de traditie nog altijd een begrip gebleven en nog altijd erg populair in de wereld van de goochelaars. Wellicht kunt u ze dan later reproduceren op familiedagen en andere feestjes.

  Neem snel eens contact met hem op en boek vandaag nog

  U leest het, goochelaar Jordi is van alle markten thuis en u kunt dan ook een onvergetelijke middag of avond verwachten als u met hem in zee gaat. Bent u benieuwd naar een unieke inkijk van zijn shows? Dan kunt u een aantal filmpjes gaan bekijken of u bekijkt de foto’s die de goochelaar op zijn website heeft geplaatst. U zult zien dat het enthousiasme er vanaf druipt en dat u waarschijnlijk direct over gaat tot het informeren naar alle mogelijkheden. Neem dan ook meteen even contact met hem op. Op de site vindt u onder het kopje “contact” diverse manieren waarop u dit kunt bewerkstelligen. U kunt meteen het online formulier invullen en aangeven wat u van hem vervangt. Dus of het gaat om een kinderfeestje, een vrijgezellenfeestje of een groot feest tijdens een conferentie. Ook kunt u uw budget aangeven, u wilt immers geen dief van uw eigen portemonnee zijn. Laat het dan maar aan ons over om een geweldige show in te plannen. Wilt u ons liever mailen? Dan kan dat ook en natuurlijk misstaat een telefoontje ook niet. Jordi heeft al meer dan 20 jaar ervaring en heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleep. Er zijn geen reiskosten aan verbonden en met veel plezier reist hij heel Nederland af om een geweldige show neer te zetten, ook bij u!

  Meer van goochelaarjordi.nl