Gouden armband

  Gouden armband

  • Geplaatst op: 22 mei 2015 in Nieuws

  Sieraden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Je kunt ze dagen omdat je het mooi vindt, maar ook omdat je er een belangrijke waarde aan hecht. Je kunt sieraden uitzoeken bij je kleding of ze dragen wanneer je maar wilt. Het is een leuk cadeau om te geven en te krijgen en er is altijd wel iets te vinden wat past bij je smaak en stijl. Het is echter wel belangrijk dat je sieraden koopt die van goede kwaliteit zijn. Een gouden armband knapt bijvoorbeeld een stuk minder snel dan een exemplaar dat van metaal is gemaakt. Vaak worden in goedkope sieradenwinkels artikelen verkocht die van een goedkoop materiaal gemaakt worden. Dit betekent dat je voor een paar euro leuk uitziende sieraden kunt kopen. Goedkope materialen zijn echter een stuk zwakker dan bijvoorbeeld zilver en goud, wat betekent dat je aankoop al snel kapot kan gaan. Vooral armbanden en kettingen van goedkoop materiaal knappen snel. Ze gaan kapot en in het ergste geval raak je ze ergens kwijt. Een gouden armband is misschien een investering, maar hij gaat veel langer mee dan een namaakexemplaar. Bovendien blijven gouden en zilveren sieraden een stuk langer mooi dan de voordelige prullaria. Zogenaamd zilveren en gouden sieraden verliezen al snel hun kleur en worden bruin, omdat er meestal een zilver- of goudkleurig laagje over een goedkope metaalsoort of plastic wordt gespoten. Dit laagje laat los door contact met je huid, waardoor je gouden armband ineens een bruine plastic armband wordt. Op het eerste gezicht zie je het verschil tussen echt en nep niet goed, maar na een tijdje laten goedkope sieraden hun ware aard zien. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een exemplaar van het echte materiaal, als je een mooi sieraad wilt.

  Een echte gouden armband

  Je kunt een gouden armband heel goed als cadeautje geven, maar je kunt hem ook voor jezelf kopen. Veel mannen geven hun vrouw een sieraad voor de verjaardag of met Valentijnsdag. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je door de mand valt omdat je een goedkope armband gekocht hebt. Vrouwen hechten veel waarde aan sieraden en een neppe gouden armband valt dan meestal niet in goede aarde. Een echte gouden armband is een investering in je relatie, waar je nog lang plezier van hebt. Een vrouw die een gouden armband of een ander sieraad krijgt, voelt zich bijzonder en speciaal. Een goedkope variant zorgt er echter voor dat je een signaal afgeeft dat ze het niet waard is om wat meer geld uit te geven. Bovendien hoeft een gouden armband helemaal niet duur te zijn. Vooral als je online op zoek gaat vind je verschillende websites waar je prachtige sieraden kunt uitzoeken. Je kunt bovendien kiezen uit veel verschillende soorten armbanden, zodat je altijd iets vindt dat bij jou of je vriendin past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groot exemplaar, maar ook voor een simpele, fijne gouden armband. Daarnaast zijn er nog bijzondere andere opties. Je kunt namelijk voor een gouden armband zonder extra’s kiezen, maar er zijn ook armbanden te krijgen met bijzondere hangers en stenen. Zo kun je een plaatje toevoegen, waarop een tekst wordt gegraveerd. Vaak wordt er, net als bij trouwringen, gekozen voor een datum of een naam. Een geboortearmband voor kinderen is heel gebruikelijk, maar ook stelletjes geven elkaar wel eens dergelijke sieraden. Ook kun je een mooie hanger of een bijzondere steen kiezen.

  Online sieraden kopen bij Gilian Originals

  Als je op zoek bent naar de perfecte gouden armband, kun je het beste eens op het internet kijken. Op www.gilianoriginals.nl vind je bijvoorbeeld heel veel verschillende soorten sieraden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ketting, maar ook voor een armband. Daarnaast worden er heel veel verschillende materialen aangeboden. Als je op de website in de categorie armband kijkt, zie je dat je kunt kiezen voor een gouden armband, maar ook voor een zijde exemplaar of eentje met edelstenen. Kies je voor de gouden armband, dan kun je nog diverse mogelijkheden aanklikken. Ten eerste heeft dit te maken met de soort steen die in de armband is verwerkt. Er is keuze uit een aantal soorten edelsteen:

  • agaat
  • amazoniet
  • amethist
  • bergkristal
  • chalcedoon
  • granaat
  • jade
  • labradoriet
  • magnesiet
  • onyx
  • parel
  • peridot
  • rookkwarts
  • rozenkwarts
  • turkoois

  Een aantal van deze stenen heeft volgens verschillende theorieën bijzondere krachten. Zo is er een gouden armband met Chalcedoon te krijgen, welke bestaat uit een 14 karaat gouden armband met een bedel waar een Chalcedoon in zit. Deze steen heeft een belangrijke invloed op je communicatie en kan je helpen om goed te luisteren en je goed te kunnen uiten. Daarnaast wordt je van het dragen van de armband optimistisch, vrolijk, sociaal en creatief. Ook heeft de steen een positieve uitwerking op het geheugen. Daarnaast zit er een Jade steen aan de sluiting, welke zorgt voor geluk en tevredenheid. Ook is het de steen van de wijsheid. Naast deze prachtige gouden armband met een mooie steen, kun je ook voor andere soorten sieraden kiezen. Gilian Originals heeft veel verschillende soorten armbanden, kettingen en oorbellen en er is dus altijd wel iets te krijgen dat goed past bij jou en je smaak. Neem dus snel een kijkje op www.gilianoriginals.nl. Hier vind je meer informatie, maar ook een overzicht van de producten die je kunt kopen in de webshop.