Koop uw herenpantoffels bij Shepherd pantoffels!

  Koop uw herenpantoffels bij Shepherd pantoffels!

  • Geplaatst op: 15 september 2015 in Nieuws

  De winter komt er weer aan en dat betekent heel veel koude voeten. Vloerverwarming aanschaffen is helaas niet voor iedereen bestemd, het kost veel geld en kan in veel huizen niet eens geïnstalleerd worden. De makkelijkste oplossing is natuurlijk om gewoon lekkere pantoffels te kopen. Voor de mannen onder ons hebben we een gouden tip voor het aanschaffen van herenpantoffels. De website van Shepherd Pantoffels heeft namelijk een heel mooi en goedkoop aanbod aan prachtige herenpantoffels. Alle herenpantoffels die ze in deze webwinkel aanbieden zijn van het geweldige Zweedse merk Sherpherd. In Zweden zijn de winters heel erg koud, dus als iemand er iets van weet zijn zij het wel. Hiernaast staan de Scandinavische landen bekend om de enorme kwaliteit die ze leveren in de producten die ze maken. Dit geldt ook voor de herenpantoffels die Sherpherd maakt, als u de pantoffels aan doet ervaart u direct waarom iedereen er zo laaiend enthousiast over is. De zijn heerlijk zacht en u voelt gewoon dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dit ziet u ook terug in het feit dat de herenpantoffels er lang mee gaan. Ook is de kwaliteit te merken aan de leren buitenkant van de herenpantoffels. Van buiten zijn ze van stevig leer en van binnen van heerlijk zacht schapenwol. De pantoffels zijn zo stoer van de buitenkant en heerlijk zacht van de binnenkant. Door het leer zien de herenpantoffels er stoer uit en gaan ze er lang mee, ze slijten haast niet, zoals u natuurlijk van goed leer gewend bent. Het schapenwol in de voering van de herenpantoffels houdt uw voeten lekker warm, deze warm houdende functie wordt daarnaast nog eens versterkt door de leren buitenkant, die erg goed isoleert. Ook als u moeilijke voeten heeft of vaak last heeft van uw voeten kunt u speciale herenpantoffels bij Sherpherd bestellen. De zolen van de pantoffels kunnen voor u worden aangepast naar wat u nodig heeft. U kunt dan heerlijk warme, comfortabele en goed zittende pantoffels bestellen. Als u dan heeft besloten om pantoffels van Sherpherd te kopen moet u natuurlijk nog wel de juiste maat kiezen. Er is een verkooppunt waar u de pantoffels kunt passen, maar niet iedereen zal in de gelegenheid zijn om hier heen te gaan om ze te passen. Het is belangrijk om te weten dat de pantoffels klein kunnen uitvallen. Door de dikke laag schapenwol die aan de binnenkant van de pantoffels zit zitten ze vaak wat strakker om de voet heen. Veel klanten hebben daarom aangegeven dat ze het fijner vinden om een iets grotere maat te kopen, zodat u lekker comfortabele pantoffels heeft. Vooral bij pantoffels is het natuurlijk niet fijn als ze niet lekker zitten, beter iets te ruim dan te klein.

  Wat meer over de herenpantoffels van Sherpherd

  Sherpherd heeft zich gespecialiseerd in herenpantoffels en maakt alle sloffen die ze verkopen met de hand. Naast de speciale manier van produceren zijn de sloffen ook nog eens van echt authentiek schapenwol gemaakt. Er komt dus totaal geen kinderarbeid of massaproductie bij kijken. Sherpherd heeft eerlijke productie dan ook hoog in het vaandel staan. Naast her eerlijk produceren van de pantoffels met betrekking tot werkomstandigheden van de werknemers besteedt Sherpherd ook veel aandacht aan diervriendelijkheid. Ze halen hun schapenwol bijvoorbeeld helemaal uit Australië. De schapen waar hun wol vandaan komt worden heel goed behandeld en hebben een goed leven. Ze kunnen vrij rondlopen en kunnen altijd drinken als ze hier behoefte aan hebben. Deze schapen worden bijvoorbeeld niet blootgesteld aan mulesing praktijken, wat in erg veel gevallen over de hele wereld nog wel gebeurt.

  Sherpherd heeft naast een hele mooie herenpantoffels collectie ook een heel assortiment aan woondecoratie van schapenwol. U kunt hierbij denken aan:

  • kussens
  • dekbedden
  • dekens
  • poefs

  Naast woondecoratie hebben ze ook nog eens een hele mooie interieurlijn. Ze hebben allemaal meubels uitgekozen en samengesteld die aansluiten op het gebruik van schapenwol in uw huis. Al deze producten voor in huis kunt u ook vinden in de webwinkel van Sherpherd. Sherpherd combineert de mode die is gericht op schoonheid en die gericht is op luxe. Hiernaast zijn de producten ook praktisch en goed voor dagelijks gebruik. Kenmerkend voor de Sherpherd producten zijn de Zweedse oer kenmerken waar de Zweden de afgelopen jaren zo populair mee zijn geworden. Ze gebruiken veel tinten die in de natuur voorkomen en werken producten niet helemaal gestroomlijnd af, wat het een authentiek karakter geeft. Dit kunt u ook zien aan de herenpantoffels die van leer en wol zijn, wat dierlijke producten zijn. Net als de pantoffels worden ook alle meubels en woon accessoires van Sherpherd met de hand gemaakt. U schaft dus altijd maatwerk aan wanneer u hier iets van koopt. Ook de meubels zijn erg stoer en geven uw huis een warm en toch stoer karakter.

  Sherpherd verkooppunten in Nederland

  Bent u ook enthousiast geworden over Sherpherd en wil u bijvoorbeeld herenpantoffels aanschaffen? Sherpherd heeft ook een verkooppunt in Nederland zitten. Ten eerste worden de Sherpherd producten online aangeboden. Er zijn meerdere online webwinkel ontstaan waar u al hun producten kunt bestellen. Hiernaast is er een winkel in Ootmarsum waar u alle producten zelf eens kunt bekijken en waar u de herenpantoffels ook kunt passen. Er werken ook ervaren medewerkers in de winkel die u kunnen helpen met het vinden van de juiste keuzes. Ze weten heel veel van de producten af dus kunnen u goed helpen.