Kraamcadeau kopen

  Kraamcadeau kopen

  • Geplaatst op: 23 januari 2015 in Nieuws

  Is er in uw familie of vriendenkring een baby’tje geboren? Dan gaat u uiteraard graag even bij de kersverse ouders op bezoek om ze met dit heugelijke feit te feliciteren. Vraag is dan echter wel altijd: wat neemt u mee als kraamcadeau? U kunt natuurlijk niet met lege handen komen aanzetten, maar veel jonge ouders hebben tegenwoordig eigenlijk alles al wat ze nodig hebben. Babykleertjes voor de eerste paar weken zijn in ieder geval in veel gevallen niet echt een zeer goed kraamcadeau. De ouders zijn immers over het algemeen zelf zo enthousiast over de aanstaande geboorte, dat ze zelf al allemaal kleertjes hebben aangeschaft. Bovendien zijn er veel mensen die dit als kraamcadeau kopen, waardoor ze vaak met een hele stapel kleren voor de eerste paar weken komen te zitten. Aangezien baby’s hier natuurlijk binnen de kortste keren weer uitgegroeid zijn, zullen ze ieder kledingstuk dan ook maar een paar keer kunnen dragen voordat het te klein geworden is. Deze kleinste kleertjes zijn daarom niet echt een ideale gift. Sommige mensen kiezen er daarom voor om wat grotere kleren te kopen als kraamcadeau. Als ze eenmaal een paar maanden oud zijn, groeien die kleintjes immers al wat minder hard en kunnen ze langer van de kledingstukken genieten. Bovendien hebben de ouders zelf voor deze periode vaak nog niets gekocht, aangezien ze vooral bezig zijn met de periode meteen na de bevalling. Nadeel van het kopen van babykleren in iets grotere maten is echter dat u nog geen idee hebt hoe het kindje er uit gaat zien en wat hem of haar goed zal staan. Het kan dan ook maar zo zijn dat u de plank misslaat als u dit als kraamcadeau koopt.

  Geen kleren als kraamcadeau

  Veel mensen besluiten daarom ook dat het geen goed idee is om kleertjes als kraamcadeau te kiezen. Maar wat dan wel? Om wat ideeën op te doen, kunt u natuurlijk eens wat surfen op het wereldwijde web of eens een babyspeciaalzaak bezoeken. U zult dan wel een aantal ideeën krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kinderboek als kraamcadeau. Dit blijft een lange tijd leuk, aangezien de ouders het boek de eerste jaren af en toe voor kunnen lezen en het kindje het boek vervolgens zelf kan gaan lezen als het daarvoor eenmaal oud genoeg is. Een ander goed idee is de aanschaf van wat speelgoed. Let hierbij wel op dat ouders soms zelf ook al wat speeltjes hebben gekocht en dat anderen dit misschien ook wel zullen doen. Het is daarom zeker verstandig om op zoek te gaan naar iets anders dan knuffels en echte babyspeeltjes, de kans is dan het grootst dat u niet iets koopt wat anderen ook al gekocht hebben. Wat heel speciaal is om te geven als kraamcadeau, is een besteksetje of een zilveren rammelaar met daarin de naam van de kleine gegraveerd. Het is echter ook een cadeau waar iemand zeker geen twee van hoeft te hebben en wat u niet zomaar eventjes kunt ruilen. Dat maakt het enigszins riskant om dit als kraamcadeau te geven. Als u er zo over nadenkt, dan is het eigenlijk heel erg lastig om een goed en origineel kraamcadeau te vinden.

  Klokje voor de babykamer

  Gelukkig hebben zij bij Babyklokje.nl de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een origineel kraamcadeau maar die geen idee heeft wat er gekocht zou moeten worden. Een klok voor in de babykamer is iets wat waarschijnlijk niemand anders zal geven en bovendien is het iets waar ouders vaak niet aan denken om te kopen. Aangezien kleine kinderen toch nog geen klok kunnen kijken, zullen zij het onnodig vinden om dit aan te schaffen. Echter, zij willen als ouders natuurlijk zelf wel weten hoe laat het is als zij bezig zijn de baby te verzorgen. Dan is het toch wel erg handig als er een klok op de babykamer hangt en dat maakt dit ook zo’n goed kraamcadeau. Natuurlijk kunt u op heel veel plaatsen wel leuke kinderklokken kopen, maar bij Babyklokje.nl maken ze de klok helemaal uniek. Ze gebruiken namelijk de afbeelding en het lettertype van de geboortekaart als uitgangspunt voor het ontwerp van het babyklokje. Deze zaken verwerken zij zo dat het een mooi ontwerp wordt voor een klok met een diameter van vijfentwintig centimeter. Door het unieke ontwerp is het niet alleen een heel praktisch kraamcadeau, het is ook een erg leuke herinnering aan de geboortekaart. Ouders hebben vaak veel tijd en aandacht gestoken in het uitzoeken van een mooi ontwerp voor de geboortekaartjes en vervolgens wordt hier maar heel kort naar gekeken. Het is dan erg leuk als dit ontwerp nog weer eens ergens terugkomt en er nog vaker van genoten kan worden. Gaat u met meer mensen tegelijk op kraamvisite, dan is alleen een babyklokje misschien wat schamel als kraamcadeau. Daarom kunt u bij Babyklokje.nl ook grotere pakketten bestellen en wel:

  Op alle aanvullende producten die in de pakketten zitten, kunt u de naam van de kleine spruit laten maken, zodat ook deze uniek zijn, en uiteraard kunt u altijd kiezen uit de kleuren roze en blauw. Als u op zoek bent naar een origineel kraamcadeau, dan is het dus zeker de moeite waard om eens te kijken naar de mogelijkheden die Babyklokje.nl u kan bieden.