Laser ontharen bij Madeleine Duval

  Laser ontharen bij Madeleine Duval

  Het is super vervelend om veel haar te hebben. Niet alleen voor vrouwen kan dit een kriem zijn, maar ook voor mannen kan er veel schaamte gepaard gaan met haargroei op vervelende plekken. Bij Madeleine Duval kunt u dit uitstekend laten doen. Ze heeft al meer dan twintig jaar ervaring met laser ontharen en heeft zelfs meerdere mensen opgeleid tot specialist op dit gebied. Daarnaast werkt ze samen met dermatologen in de omliggende ziekenhuizen. Dit levert veel expertise op, het blijkt dat veel mensen het fijn vinden als er iemand is die echt verstand van zaken heeft. Ook als er uitzonderlijke gevallen zijn kan dit heel handig zijn.

  Lightsheer diodelaser voor perfect laser ontharen

  Voor laser ontharen zijn er een heleboel technieken ontwikkeld. Een techniek die als een van de beste uit de bus komt is de lightsheer diodelaser. Het wordt wel de Rolls Royce onder de ontharingslasers genoemd. Er is zelfs een onderzoeksteam van Harvard die de laser aanraad voor laser ontharen. Kortom, een perfecte keuze. Dit is ook precies waarom Madeleine Duval ervoor heeft gekozen om met deze machine te werken. We willen even kort uitleggen hoe de lightsheer diodelaser werkt, het is daar echter handig voor als u ook weet hoe de haargroei werkt. Ten eerste hangt haargroei van mensen af van vele verschillende dingen, u kunt hierbij denken aan leeftijd, hormonen, medicatie en etnische achtergrond. Door de verschillen heen zijn er toch globaal gezien drie fasen die elke haar doorloopt tijdens de groei. Allereerst is er de actieve groeifase, er zit dan pigment of melanine in de haarwortel. Dit loopt door in de overgangsfase, welke rond de twee weken duurt en waarin de haar uiteindelijk stopt met groeien. Vervolgens is er de rustfase, hierin vallen haren na ongeveer zes weken uit de huid en begint het proces weer opnieuw. Wat de lightsheer diodelaser voor het laser ontharen doet is met een hele sterke laserstraal het pigment in de haarwortel verwarmen. Doordat dit pigment zo heet wordt beschadigd het de haarwortel waar het in zit, deze is dan zo beschadigd dat er hierna geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Het fijne hieraan is dat er geen schade aan de huid wordt toegedeeld. Maar dat enkel hetgeen dat beschadigd moet worden ook daadwerkelijk de schade ondervindt. Het is het beste om de haren in de groeifase te laseren, deze zijn het gevoeligst hiervoor omdat er dan het meeste pigment in de haarwortel zit. Hierdoor moeten er vaak meerdere behandelingen zijn, want het komt vaak voor dat verschillende haren in verschillende groeifasen zitten. En voor de maximale efficiëntie worden alleen haren in de eerste groeifase gelaserd. Voor het laser ontharen moet dus meestal om de vier tot acht weken weer een afspraak worden gemaakt. Hoelang er tussen de afspraken moet zitten is afhankelijk van waar het haar zit, de groeifase is namelijk voor verschillende plekken om het lichaam anders.

  De voordelen van de lightsheer en Madeleine Duval?

  Er zijn veel praktijken die aan laser ontharen doen en gebruik maken van de goedkopere flitslampen. Deze lampen werken met een breed scala aan soorten licht die tegelijkertijd worden uitgezonden. Al deze lichtsoorten samen zijn bedoeld om zo goed mogelijk haren te vernietigen. Het blijkt echter dat het lang niet zo goed werkt als de lightsheer methode. De lightsheer methode voor laser ontharen zendt namelijk een hele zuivere golflengte uit en heeft een hoger vermogen. Door dit hogere vermogen kunnen ook de dieper gelegen haarwortel bereikt worden. Aangezien de flitslampen deze niet kunnen bereiken is het ook niet zo gek dat haar heel vaak weer terugkomt na een dergelijke behandeling. Door dit hoge vermogen kan de lightsheer ook laser ontharen op plekken op het lichaam waar de haarwortel doorgaans diep liggen en de flitslampen het niet meer aankunnen. Door deze sterkte van de lampen zijn er voor een lightsheer behandeling ook veel minder sessies nodig dan voor een behandeling met de flitslampen. Even de voordelen snel op een rijtje gezet:

  • erg efficiënte methode voor laser ontharen
  • weinig belastend voor klanten
  • sneller dan andere methodes
  • werkt lang
  • kost weinig
  • vriendelijk voor de huid
  • wetenschappelijk bewezen
  • hoge kwaliteit

  Het feit dat de lightsheer erg huidvriendelijk is, is ook een van de grote voordelen van deze techniek. De huidvriendelijkheid van deze laser ontharen techniek komt voornamelijk door het speciale koelsysteem dat erop zit. Dit koelsysteem koelt de huid die om het te behandelen gebied heen zit enorm af, hierdoor wordt de behandeling heel erg plaatselijk toegepast. De omliggende huid wordt dus niet aangetast. Zo wordt de verhitting minimaal gedaan en wordt de huid zo goed mogelijk gespaard. Een ander voordeel is dat het veel comfortabeler is als de huid om de straal heen wordt verkoeld. Als dit niet zou gebeuren zou het hele lichaam op ten duur enorm verhit raken. Door deze methode kunnen mensen met een zeer gevoelige huid ook gebruik maken van laser ontharen met de lightsheer diodelaser. De meeste mensen gaan meestal zelfs direct na de behandeling verder met de dagelijkse bezigheden. Bent u enthousiast geworden over laser ontharen en wil u het zelf ook graag proberen? Neem dan eens een kijkje op de website van laser ontharingspraktijk van Madeleine Duvel. Als u het wil doen moet u echt hierheen gaan. U betaalt wat extra maar het is het dubbel en dwars waard. Als u nog vragen heeft kunt u Madeleine Duval ook altijd bellen of mailen.