Lasergamen

  Lasergamen

  • Geplaatst op: 25 november 2014 in Nieuws

  Bijna iedere jongen vindt het geweldig om met geweren te spelen. Oorlog spelen is stoer en schieten is geweldig. Vroeger hoefde het geweer niet eens echt te schieten om al een boel plezier te hebben, tegenwoordig zijn er verschillende manieren bedacht om het geweer wel echt te laten schieten. Het is natuurlijk belangrijk dat het schieten met het geweer geen schade veroorzaakt aan andere mensen en spullen, maar dit is niet altijd even goed mogelijk. Het bekende knappertjespistool, dat werkt door een kleine explosie met een knal als de trekker wordt overgehaald, zorgt voor een geluidseffect maar schiet niets af. Het lawaai kan vreselijk irritant zijn voor iedereen in de buurt en als het pistool te dicht bij het hoofd wordt afgeschoten kan er zelfs een gehoorbeschadiging opgelopen worden. Andere mogelijkheden zijn nerfpistolen. Dit zijn pistolen van het merk Nerf die bepaalde objecten, zoals darts afvuren. Dit is heel leuk als je gaat schieten op een doel, maar zodra je op elkaar gaat schieten kan het heel gevaarlijk worden. Kinderen kunnen de darts in hun ogen krijgen en dit is natuurlijk niet de bedoeling. Bovendien worden de darts snel vies en raken ze kwijt, vooral wanneer er buiten mee gespeeld wordt. Nu zul je denken: moet ik mijn kind dat schieten leuk vindt nou echt binnen voor de Playstation zetten? Is de enige oplossing zonder overlast, schade en ongelukken een schietspel op een spelcomputer? Gelukkig is dit niet het geval. De nieuwe Light Strike pistolen en geweren maken het mogelijk om waar en wanneer je maar wilt te lasergamen! De geweren en pistolen schieten geen objecten af, het volume is te regelen zodat er geen overlast is en kinderen vinden het fantastisch.

  Waar en wanneer je maar wilt lasergamen

  Lasergamen is een spel, dat traditioneel wordt gespeeld in een speciale ruimte. Het spel wordt vaak gespeeld in groepen en het is de bedoeling dat je elkaar raakt met schieten. Er zijn verschillende manieren om het spel te spelen, van eliminatiespellen tot verover de vlag. Het kan met grote en kleine teams gespeeld worden en de spelers dragen vaak een speciaal pak, waar op geschoten moet worden. Lasergamen werkt met infrarood licht, hetzelfde licht als waar de afstandsbediening van de televisie mee werkt. Lasergamen is daarom een stuk veiliger dan schieten met objecten, zoals bij paintball het geval is. Lasergamen is nu ook mogelijk om thuis te doen. Omdat er speciale geweren en pistolen zijn ontwikkeld, die je kunt kopen en waar de kinderen eindeloos mee kunnen spelen. Lasergamen werkt goed in het schemerdonker en is daarom een fijne en veilige manier voor de kinderen om heerlijk buiten te spelen. Bij de Light Strike geweren en pistolen is het de bedoeling dat je op het wapen van de tegenstander richt. Er is dus geen speciale kleding nodig. Je kunt het spel op heel veel verschillende manieren spelen en het geweer heeft diverse functies en opties die je individueel kunt instellen. Lasergamen is daarom mogelijk op de manier die het kind zelf wil! Het geweer heeft een aantal opties, zoals lichteffecten en stoere geluiden, die ook uitgezet kunnen worden. In het donder elkaar stiekem besluipen is dus ook een mogelijkheid. Daarnaast is het bij het lasergamen mogelijk om de munitiesoort te kiezen, een beschermingsschild te activeren en een teamkleur te kiezen. Ook wordt het aantal levels op het geweer weergegeven. Voor lasergamen hoef je dus helemaal de deur niet meer uit: je kunt het doen waar en wanneer je maar wilt.

  Leuke kinderfeestjes

  Voor het organiseren van een kinderfeestje heb je eigenlijk een leuke activiteit nodig. Je kunt bijvoorbeeld buiten de deur gaan lasergamen: kinderen vinden dit altijd geweldig. Lasergamen in een speciale hal is echter erg duur, vooral als je met een wat grotere groep gaat. De Light Strike geweren en pistolen zijn de perfecte oplossing, ook voor een kinderfeestje. Door de speciale voordeelpakketten is het een optie die niet alleen voordeliger, maar ook leuker is dan lasergamen in een speciale hal. Je kunt namelijk zelf de regels verzinnen en de omgeving bepalen. Oudere kinderen vinden het bijvoorbeeld geweldig om in een donker bos te gaan lasergamen, terwijl jongere kinderen een wat kleinere en overzichtelijkere ruimte nodig hebben. Het voordeel van het lasergamen met de Light Strike wapens is dat je zelf het hele spel kunt inrichten. Als je benieuwd bent naar de verschillende mogelijkheden wat betreft de Light Strike wapens, kun je het beste eens een kijkje nemen op www.light-strike.nl. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan geweren, pistolen, accessoires en diverse voordeelpakketten. Je hebt bijvoorbeeld al twee Light Strike pistolen voor €39,95! Leuk voor de kinderen om lekker mee buiten te spelen. Als je een kinderfeestje wilt organiseren en je echt grote, stoere wapens wilt, kun je bijvoorbeeld voor een pakket van zes geweren gaan: dit kost je maar €175,50. Je kunt zo een hoop besparen op lasergamen tijdens een kinderfeestje: je bent ongeveer evenveel geld kwijt aan deze wapens als wanneer je de kinderen meeneemt naar een bedrijf waar je kunt lasergamen. Met de wapens kunnen de kinderen nog jarenlang plezier hebben en je kunt er nog meer kinderfeestjes mee organiseren. Ook kun je ze uitlenen aan anderen of zelfs verhuren om ook andere kinderfeestjes leuk te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit veilige, duurzame speelgoed zal ervoor zorgen dat ieder kind het fantastisch vindt. Kijk voor meer informatie over de producten en het bestellen op de website!