Lemond Revmaster van Spinnergy

  Lemond Revmaster van Spinnergy

  De Lemond Revmaster, wat is dat precies? De Lemond Revmaster is een spinning fiets die gebruikt wordt thuis en op sportscholen. De fiets kan zeer intensief gebruikt worden en is van zeer goede kwaliteit. Wij leveren de Lemond Revmaster aan zowel bedrijven als particulieren. Fitness scholen, hotels en bedrijven kopen deze hoogwaardige fiets bij ons op. De Lemond Revmaster is een betaalbare fiets die toch van zeer goede kwaliteit is. De fiets is populair omdat dit een unieke combinatie is. Daarom kiezen veel bedrijven dan ook voor deze fiets en niet een andere fiets. De fiets kan zeer intensief worden gebruikt en is erg duurzaam. Wat houdt spinnen precies in? Spinnen is een sport die eigenlijk het racefietsen op de weg nabootst. Spinning wordt veelal gevolgd in lesjes. Er is dan een instructeur die de deelnemers aanmoedigt. De lessen duren meestal een uur, maar er worden ook spinning lessen gegeven die een half uur duren. Het is ook mogelijk om zelf een uur te spinnen maar men wordt over het algemeen meer en beter gestimuleerd als men wordt uitgedaagd door een instructeur. Ook is uit onderzoek gebleken dat wanneer mensen in een groep sporten, zij meer uit zichzelf halen doordat de groepsdruk een positieve invloed heeft op het doorzettingsvermogen van de deelnemers. De Lemond Revmaster is een populaire fiets. Veel sportscholen stappen over op de Lemond Revmaster omdat deze fiets zeer geschikt is voor intensief gebruik. Omdat de fietsen op een sportschool zeer intensief worden gebruikt door verschillende deelnemers, is het belangrijk dat er wordt gekozen voor hoogwaardig materiaal en de Lemond Revmaster is een zeer kwalitatieve fiets. Een aantal eigenschappen van de fiets zijn:

  • de fiets is zeer soepel in gebruik
  • de fiets maakt zeer weinig geluid
  • de fiets is zeer makkelijk te onderhouden
  • de fiets is gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • de fiets is duurzaam

  De Lemond Revmaster verstelmogelijkheden

  De Lemond Revmaster heeft uitgebreide verstelmogelijkheden. Daarom is het een zeer geschikte fiets om lessen mee te volgen. Omdat de fiets niet werkt met een schaar maar met een ketting is deze zeer soepel te verstellen en dat is voor lessen enorm prettig. Ook is de flexibiliteit van de fiets belangrijk wanneer er veel verschillende mensen gebruik maken van de fiets. Wanneer er veel verschillende mensen gebruik maken van de fiets, dan zal deze namelijk steeds versteld moeten worden en dat betekent dat de fiets hier goed tegen moet kunnen. De Lemond Revmaster is een fiets die hier op gebouwd is. Dat is dan ook de reden dat wij vaak zien dat veel scholen gebruik maken van deze fiets. Wij horen hele positieve verhalen van de scholen terug wanneer zij vertellen over hun ervaringen met de Lemond Revmaster. Tijdens een spinning les wordt de weerstand opgevoerd naarmate de les vordert. Op die manier wordt de hartslag opgevoerd en na verloop van tijd wordt dan de zwaarte van de training opgevoerd. Ook voor het opvoeren van de snelheid op een makkelijke manier tijdens de training is deze fiets zeer goed geschikt. De knop waarmee u de weerstand opvoert tijdens het rijden is een draaiknop. Deze knop is zeer subtiel opgebouwd waardoor weerstand op ieder niveau mogelijk is en dat maakt de Lemond Revmaster dus wederom geschikt voor lessen op de sportschool. Spinning is een leuke sport die zeer geschikt is voor het opbouwen van de conditie. Mensen die van wielrennen houden combineren dit vaak met spinning wanneer het bijvoorbeeld door bepaalde weersomstandigheden niet mogelijk is om buiten te fietsen.

  Nieuwste model

  Regelmatig verschijnen er van het spinningfietsmodel Lemond Revmaster nieuwe modellen op de markt die wij maar wat graag opnemen in ons assortiment. Wanneer u namelijk op zoek bent naar een fiets van dit model dan willen wij u altijd het nieuwste model kunnen bieden. Dat is dan ook iets waar u op kunt rekenen als u bij ons een fiets koopt. Of u nu op zoek bent naar een enkele fiets of naar een hele partij voor uw bedrijf, bij ons bent u op het juiste adres als u de beste spinning fietsen wilt kopen tegen de beste prijzen. Ook wanneer u vragen heeft over hoe de fietsen werken of wat voor vragen dan ook over uw mogelijke aankoop, u moet ze altijd gewoon aan ons stellen, want wij staan u graag te woord om u te bedienen van het beste advies. Bij Spinnergy weten wij alles van spinnen en fietsen en wij kunnen u hier dan ook alles over vertellen. De nieuwste modellen ten opzichte van de oudere modellen hebben een smallere crank. Hierdoor voelt het fietsen nog soepeler aan. Maar we moeten er wel bij zeggen dat de fietsen allemaal van een prachtige kwaliteit zijn en dat het natuurlijk logisch is dat de fietsen ook steeds weer een beetje beter worden. Wij zullen dan ook altijd goed adviseren en alles vertellen over de voordelen van het ene model ten opzichte van het andere model. De nieuwere modellen hebben over het algemeen meer verstelmogelijkheden. Dat is voor individueel gebruik heel erg prettig, maar wanneer u de fiets in partijen opkoopt is het beter om niet al te verfijnde verstelmogelijkheden te hebben, want deze zijn over het algemeen ook weer iets gevoeliger en dat maakt dat ze in groepslessen sneller zullen slijten. Kijk online voor de mogelijkheden en kies voor de fietsen die passen bij uw wensen en eisen.