Maak het wild met de strapon tube

  Maak het wild met de strapon tube

  • Geplaatst op: 28 oktober 2014 in Nieuws

  Een wilder seksleven, niet iedereen wil het. Maar voor diegene die er wel voor open staan is er een wereld vol seksspeeltjes die het seksen een stuk spannender kunnen maken. Wat je hiervoor als een wilde nacht zag verbleekt bij het toevoegen van bijvoorbeeld de strapon tube. Of je nu hetero, lesbisch of biseksueel bent, de strapon tube zal je een geweldige ervaring bezorgen die je graag nog eens over wilt doen. Voordat we er over uit gaan weiden hoe de strapon tube jouw seksleven zal verbeteren, willen we je natuurlijk eerst vertellen waar je deze koopt. Dit doe je bij de online seksshop seks toys & erotics. Op deze website vind je een uitgebreid assortiment op het gebied van seksspeeltjes. Niet alleen een uitgebreide variatie van de strapon tube vind je er, maar ook bondage artikelen bijvoorbeeld of wat dacht je van een normale dildo. Waar je ook naar op zoek bent en waar je verlangens ook liggen in deze seksshop zul je zeker tot een goede keuze komen. Niet alleen het assortiment is goed. Ze hebben ook

  • een uitstekende service
  • discrete levering
  • eenvoudige manier van bestellen

  Allemaal dingen die natuurlijk erg belangrijk zijn voor een webshop. De discrete levering zal voor veel mensen erg fijn zijn, want je wilt natuurlijk niet dat de hele wereld meteen ziet wat jij bestelt hebt en waar. Daar wil je uiteraard geen vreemde vragen over krijgen. Bij seks toys & erotics hoef je daar absoluut niet bang voor te zien. Je krijgt de service die je ervan verwacht en natuurlijk met een snelle levering. Wanneer je de juiste strapon tube hebt uitgezocht wil je daar natuurlijk wel zo snel mogelijk mee aan de slag. Het fantaseren over het gebruik van het seksspeeltje kan heel erg spannend zijn, maar het liefst wil je het natuurlijk zo snel mogelijk gebruiken en daarom krijg je je bestelling ook zo snel mogelijk in huis. Uiteraard raden we je aan om goed te bekijken hoe je de strapon tube moet gebruiken, maar we begrijpen het heel goed als je daar niet meer op kunt wachten wanneer het pakketje door de postbode bezorgd is.

  De strapon tube voor mannen en vrouwen

  Dat lees je goed, je hebt ook een strapon tube voor mannen. Uiteraard is het altijd de vrouw die het voorbindt, maar er zijn genoeg mannen die het een opwindend idee vinden om anaal genomen te worden door een vrouw. Een speciale strapon tube is daar natuurlijk ideaal voor. Deze strapon tube is kleiner dan degene die door veel lesbische partners gebruikt worden zodat er genoeg ruimte in de anus is om te bewegen. Niet iedere man staat er voor open, maar we kunnen je vertellen dat de mannen die het geprobeerd hebben het een geweldige ervaring vonden en het eigenlijk altijd nog een keer wilden doen. Het voordeel van de speciale strapon tube is, is dat deze niet te groot is. Wanneer een man met een te grote penis een vrouw anaal penetreert kan dit erg pijnlijk zijn. Anale penetratie hoeft echter helemaal niet vervelend te zijn en kan juist als zeer opwindend ervaren worden. Zorg er wel altijd voor dat je ook genoeg glijmiddel gebruikt. Anders kan het makkelijk gebeuren dat de strapon tube toch iets te stroef is en dat is geen prettige ervaring. En maak het speeltje na gebruik altijd goed schoon. Dit is vaak niet het eerste waar mensen aan denken, maar toch is dit wel erg belangrijk. Je wilt het speeltje tenslotte vast vaker gebruiken en dat zonder eventuele hygiënische gevaren. Een strapon tube kan ook goed gebruikt worden in trio’s. Voor veel mensen is een trio op zich al heel spannend, maar door het toevoegen van het juiste seksspeeltje kan dit nog spannender worden.

  Veel plezier met de strapon tube

  We horen het maar heel zelden dat mensen een strapon tube helemaal niets vinden. Dit komt omdat veel mensen er goed over nadenken voordat ze een dergelijke aankoop doen. Koop je de strapon tube met je vaste partner? Dan heb je het er natuurlijk van tevoren met zijn tweeën over. Je wilt weten wat elkaars verwachtingen ervan zijn en of de ander er voor open staat. Vind je partner het bijvoorbeeld eng om direct met een strapon tube te beginnen? Neem dan eerst een gewone dildo. Dit kan veel van de spanning al weg nemen. Wanneer je dan de strapon tube koopt kun je er veel meer van genieten. Je weet ongeveer al welk gevoel je erbij kan verwachten. Dit is namelijk wat veel mensen eng vinden. Zeker mannen vinden dit eng. Ze weten niet of ze het prettig zullen vinden om anaal genomen te worden en het kan dan te overweldigend zijn wanneer ze ook direct met een strapon tube aan de slag gaan. Zorg er dus altijd voor dat je partner zich op zijn of haar gemak voelt. Dit is natuurlijk altijd belangrijk tijdens de seks, maar met het gebruik van spannende seksspeeltjes is dit helemaal een must. Je moet er ook echt allebei voor open staan. Het kan erg ongemakkelijk worden wanneer een van de twee het wel heel erg graag wilt en de ander eigenlijk niet. Voorkom dit soort situaties door er van tevoren over te praten met elkaar. Zo weet je precies wat de verwachtingen zijn en kun je hier duidelijke afspraken over maken. En dan kunnen we je alleen nog maar een geweldige ervaring toewensen!