Melli Mello

  Melli Mello

  Kent u Melli Mello? Zo niet dan raden we u van harte aan om verder te lezen. Melli Mello is een exclusief merk van beddengoed in prachtige designs uitgevoerd. Melli Mello maakt dan ook producten die werkelijk waar een lust voor het oog zijn. Deze exotische naam, want dat kunnen we wel stellen, is toch een Nederlands merk en is gerenommeerd op het gebied van alles dat met beddengoed te maken heeft. Hierbij kunt u denken aan dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen maar ook aan accessoires die hierbij horen zoals strandlakens, handdoeken en nog veel meer. Kijkt u voor een compleet overzicht van de actueel leverbare producten van Melli Mello op onze site: mellimellodekbedovertrek.nl. Daar vindt u alles dat van Melli Mello is en op het moment in ons assortiment zit. Maakt u eens een online bestelling, dan gaat er een wereld voor u open. Zeker met de slechte weer is het geen pretje om boodschappen te doen of om te gaan winkelen. Wij kunnen het ons dan ook erg goed voorstellen dat u daarom te laat bent met het inkopen doen voor bijvoorbeeld Kerst. En dat terwijl de producten van Melli Mello prachtige kerstcadeaus zijn. Een tip van ons: bestel het online, dan hoeft u de deur niet meer uit en laat u het harde werken en zwoegen maar over aan onze orderpikkers en de pakketservice. Met een beetje geluk komt de pakketbezorger met de auto en heeft hij of zij dus ook geen problemen met het weer in deze tijd. Dit is dan ook de officiële website van Melli Mello en het is lastig om via andere wegen Melli Mello producten te krijgen. Bij ons bent u dus echt aan het goede adres. In ieder geval bent u duurder uit als u dit via een andere site probeert te bestellen en u wilt toch zeker geen dief van uw eigen portemonnee zijn!

  Wilt u graag artikelen kopen van Melli Mello? Hier kan het

  Wij zijn de officiële website van Melli Mello en dat ziet u er meteen aan af. Alle actuele producten van Melli Mello hebben we vanzelfsprekend in ons assortiment. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in de oren want dankzij deze website hebt u in no time een hele hoop mooi en nieuw beddengoed in huis weten te halen. En met Melli Mello hebt u een echt gerenommeerd merk in huis waarvan u absoluut op aan kunt. Dit is dan ook allemaal van hoogwaardige kwaliteit vervaardigd en u hoeft enkel de correcte was instructies op te volgen om er zo voor te zorgen dat het jaren mee kan gaan. Dat is weer eens wat anders dan inferieure producten die na een keer wassen al verbleken. Wij vinden dat u er genoeg voor betaalt dus dan mag u ook wel hoge eisen aan Melli Mello stellen. En zo leren we van elkaar dus hebt u op- of aanmerkingen? Dan horen we dit graag van u want zo kunnen we onze producten blijven verbeteren. Qua ontwerp zitten we ook niet stil en de site wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe artikelen die door de designers van Melli Mello worden uitgebracht. Het kan dus helemaal geen kwaad om ons te boomarken bij bijvoorbeeld uw favoriete websites. Dan kunt u eens in de zoveel tijd snel een kijkje komen nemen om te zien wat voor leuks van Melli Mello we nu weer voor u hebben weten te bemachtigen. Ook hebben we een speciale aanbiedingen pagina waar u tegen behoorlijke kortingen uw slag kunt slaan. Dat is de manier om uw favoriete Melli Mello voor nog minder geld binnen te halen dus vergeet deze tip niet want wellicht is het wel goud waard. Een handige manier om op een andere manier op de hoogte te blijven van de updates op onze site, kortingen, nieuwe producten en ga zo maar door is door u te abonneren op onze nieuwsbrief. U kunt dit doen door uw e-mailadres in te vullen onderaan de website. Dan ontvangt u eens in de zoveel tijd een digitale update in de vorm van een nieuwsbrief en zo zal niets u meer kunnen ontgaan. Doe dit vandaag nog voor u het vergeet!

  Neemt u voor verdere vragen persoonlijk contact met ons op

  Contact opnemen met ons is erg eenvoudig dus vergeet dit niet even te doen als u nog met prangende vragen zit omtrent Melli Mello of andere aken zoals het maken van een online bestelling. Dit kunt u doen op diverse manieren. Op de site hebben we een aparte pagina aangemaakt waar u dit terug kunt vinden. Daar vindt u onder andere de volgende informatie over Melli Mello en de site:

  • ons e-mailadres
  • wij zijn doordeweeks bereikbaar tussen 09:00 uur en 15:00 en als u ons dan mailt, dan kunt u er wel vanuit gaan dat u diezelfde dag een mailtje terugkrijgt

  Ook voor suggesties staan we open dus kom maar op met uw ideeën, daar krijgen we geen genoeg van. Wat we zoal hebben van Melli Mello? Op het gebied van beddengoed kunt u hierbij denken aan dekbedovertrekken, hoeslakens, strandlakens en ga zo maar door. En dit is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Dat maakt dat deze producten geschikte cadeaus zijn voor jong en oud. Hebt u per ongeluk de verkeerde maat besteld? Dan kunt u het gratis retourneren binnen 7 dagen en dan ontvangt u snel het correcte artikel met de juiste maat.