Plafondlampen voor ieder interieur

  Plafondlampen voor ieder interieur

  Een plafondlamp is een lamp die u overal kunt gebruiken, in iedere ruimte in uw huis. Een plafondlamp voor in uw badkamer, een plafondlamp in uw kinderkamer, of ergens anders. Voor al uw wensen hebben wij meer dan 150 plafondlampen in onze assortiment. Zo vindt u altijd de plafondlamp die aan uw eisen voldoet, voor ieder interieur en in iedere stijl. Wij helpen u graag met het zoeken naar een goede plafondlamp binnen ons assortiment, wat moeilijk kan zijn. Want met meer dan 150 plafondlampen is er altijd een plafondlamp die bij uw interieur past. Maar waar let u op met kiezen van uw plafondlamp? Wij geven u graag een paar adviezen en tips.

  Het kiezen van uw plafondlampen

  Het belangrijkste waar u moet letten bij het aanschaffen van een plafondlamp is het licht dat de lamp uitstraalt. Daarnaast is de sfeer en de kleur van de lamp erg belangrijk, omdat deze twee eigenschappen de uitstraling van uw lamp bepalen. Bij Directlampen.nl zijn er plafondlampen in veel verschillende soorten en maten, wat voor interieur u ook heeft en wat voor lamp u daarbij zoekt. Ook moet u letten op het energie verbruik van uw nieuwe lamp, want u zult de lamp veel gaan gebruiken. Het energie verbruik wordt aangegeven door het energie label, zodat u direct kunt zien hoeveel energie de lamp gebruikt. Een plafondlamp is een lamp die vaak wordt gebruikt als de primaire lichtbron in een ruimte, zodat het belangrijk is dat u let op het licht dat de lamp uitstraalt. U wilt natuurlijk wel dat de ruimte goed verlicht wordt. Bent u op zoek naar een plafondlamp die uw hele ruimte goed verlicht, dan zit u met een platte plafondlamp. Deze straalt namelijk een diffuus licht uit, zodat de hele ruimte goed en duidelijk verlicht wordt. Ook bieden wij spotjes aan, zodat u specifieke plekken in uw ruimte goed kunt verlichten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een ander soort lamp, die andere lichteigenschappen heeft. Zo kunt u altijd de plafondlamp vinden die geschikt is voor uw situatie. Naast het licht moet u rekening houden met het energie verbruik van uw plafondlamp. Wij bieden plafondlampen aan met allerlei verschillende energie labels. Dit energie label geeft een goede indicatie van het energie verbruik. Wij bieden u halogeen, spaarlampen en LED-lampen aan, met verschillende energie labels. Echter, in de regel zijn LED-lampen het zuinigst en verbruiken spaarlampen en halogeen lampen meer energie. Dit kunt u gemakkelijk zien door het energie label. Onze plafondlampen hebben een energielabel dat tussen de A++ en de E ligt. A++ plafondlampen zijn het zuinigst en verbruiken bijna geen energie. Deze plafondlampen zijn dan ook meestal LED-lampen. Plafondlampen met het energie label E verbruiken het meeste energie. Ook hebben we bij Directlampen.nl plafondlampen in het assortiment die kunnen worden gebruikt met iedere soort lamp. Zo kunt u zelf bepalen voor wat voor lamp u wilt gebruiken en met welk energie label.

  Plafondlampen voor iedere stijl

  Als u heeft bepaalt wat voor lamp u wilt, met welk energie label en met welke soort lamp, dan kunt u gaan kijken welke lamp in uw interieur past. Daarvoor hebben wij onze plafondlampen ingedeeld in verschillende sfeer categorieën, zodat u een plafondlamp kunt kopen die bij de sfeer van uw interieur past. Bij Directlampen.nl kennen we dan ook de volgende categorieën:

  • design
  • eigentijds klassiek
  • industrieel
  • klassiek
  • modern

  Al onze plafondlampen zijn ingedeeld in een van deze vijf categorieën, zodat u makkelijk filteren op de sfeer die u zoekt voor uw plafondlamp. Daarom raden wij u ook om eerst te bepalen wat voor sfeer u zoekt voor uw interieur. Zo kunt u gemakkelijk de sfeer van uw interieur en de sfeer van uw plafondlamp op elkaar afstemmen. Want een klassieke plafondlamp past natuurlijk niet in uw moderne interieur en andersom ook niet. En heeft u nog geen idee welke kant u wilt met uw interieur dan kunt natuurlijk altijd eens rustig door de collectie heen bladeren. Wij hebben voor u extra grote foto’s, zodat u goed kunt hoe de lamp er uit ziet. Naast de sfeer die bij een plafondlamp hoort is de kleur ook van belang. De meeste platte lampen zijn mat wit, omdat dit belangrijk is voor het diffuus uitstralen van het licht. Daarnaast hebben wij enkele plafondlampen die zijn afgewerkt in het materiaal waar ze van gemaakt zijn, wat een unieke uitstraling geeft. Denk bijvoorbeeld aan bronskleurig, geborsteld staal, goud, zilver of chroom. Daarnaast zijn sommige plafondlampen geverfd in bijvoorbeeld bruin, wit of andere kleur. Zo kunt u altijd de plafondlamp vinden die bij uw ruimte past. Voor u is de prijs van de plafondlamp natuurlijk belangrijk, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunt u bij ons alle plafondlampen filteren op prijs, zodat u altijd binnen uw budget kunt blijven. U stelt eenvoudigweg de minimum- en maximumprijs in en u ziet alleen maar de plafondlampen die binnen dat prijsbereik vallen. En omdat er bij ons geen verzendkosten zijn, staat u ook niet voor verassingen bij het afrekenen. Ook kunt u achteraf betalen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Ook is retourneren natuurlijk kosteloos, zodat als u een andere plafondlamp toch liever heeft dat gemakkelijk kan. Dus of u nou opzoekt bent naar een klassieke bronzen plafondlamp, een speelse plafondlamp voor in de kinderkamer of een moderne zwarte designlamp, bij Directlampen.nl kunt u altijd terecht voor de juiste plafondlamp.