Safaritenten

  Safaritenten

  • Geplaatst op: 27 februari 2015 in Nieuws

  Bent u niet echt het type om te gaan kamperen, maar zou u wel graag zo veel mogelijk tijd in de natuur door willen brengen tijdens uw vakantie? Dan zijn safaritenten de juiste oplossing voor u. Deze vormen namelijk echt een ideale combinatie van comfort en het buitenleven. Het grote voordeel van safaritenten ten opzichte van gewoon kamperen is dat ze:

  • veel groter zijn
  • over meerdere kamers beschikken
  • veel comfort bieden

  Voor veel mensen is het toch wel erg belangrijk dat zij van comfort kunnen genieten tijdens hun vakantie. Zij zijn tijdens het normale leven al iedere dag bezig met stressen om alles op tijd af te krijgen, om de hele planning goed te laten verlopen, om niet alleen het werk, maar ook gezin, familie en vrienden tevreden te houden. Zij moeten er dan ook niet aan denken om tijdens hun vrije periode op een luchtbed of een matje te moeten slapen. Zij willen minstens hetzelfde comfortniveau hebben als wanneer zij thuis zijn, allen dan kunnen zij echt tot rust komen. Safaritenten kunnen dit bieden. Zij beschikken namelijk over meerdere slaapgedeeltes, waardoor iedereen echt zijn eigen plekje heeft en u dus ongestoord kunt slapen. Bovendien kunt u gewoon in een comfortabel bed slapen, waardoor u echt helemaal tot rust zult kunnen komen. Natuurlijk kunt u dit ook in een hotel, appartement of vakantiehuisje, maar safaritenten hebben als voordeel dat u toch veel dichter bij de natuur bent. Ook ‘s nachts, als u lekker in uw bed ligt, scheidt alleen het tentdoek u van de buitenwereld. Dit zal ervoor zorgen dat u helemaal tot rust kunt komen. Mensen die normaal niet echt gecharmeerd zijn van kamperen, die van meer luxe houden, die zullen toch ook moeten vast stellen dat dit met safaritenten zeker te krijgen is.

  Meer pluspunten safaritenten

  Zoals gezegd is een groot pluspunt van safaritenten ten opzichte van gewone tenten dat ze een stuk groter zijn. hierdoor is het mogelijk om er verschillende kamers in te maken. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van verschillende slaapkamers, maar dat er ook een aparte woonkamer is, net als een speciale lounge- en speelruimte. Ook kinderen hebben dus hun eigen plekje en kunnen zich hier prima in vermaken. Voor veel mensen is het grootste pluspunt van safaritenten toch wel dat er zich een aparte keuken in bevindt. Waar koken tijdens kamperen normaal gesproken een kwestie is van veel improviseren en werken in een zeer kleine ruimte, hebt u hierin toch de mogelijkheid om lekker in de keuken aan de slag te gaan. Tijdens een verblijf in safaritenten kunt u dus net zulke lekkere maaltijden op tafel zetten als wanneer u thuis zou zijn. Doordat u nu meer tijd hebt voor het koken, kan het zelfs zo zijn dat u nog betere maaltijden maakt dan anders. Hoe het ook zij, feit is dat al het eten u veel lekkerder zal smaken. Wanneer u veel tijd in de buitenlucht doorbrengt, heeft dit namelijk veel effect op de manier waarop u uw eten waardeert en hoe het smaakt. Doordat safaritenten bovendien over een ruime veranda met een picknicktafel beschikken, kunt u ook nog eens heerlijk buiten zitten tijdens het eten. Dat maakt de ervaring natuurlijk nog een stuk beter. U merkt dat met het gebruik van safaritenten de hele ervaring van het kamperen een stuk anders wordt. Het wordt mogelijk om een hoge mate van comfort te combineren met een verblijf in de buitenlucht. Zo wordt kamperen zelfs voor mensen die van luxe houden aantrekkelijk, ook zij zullen een dergelijke vakantie zeker weten te waarderen.

  Landrijk De Reesprong

  Waar kunt u nu allemaal terecht als u wilt genieten van een heerlijk verblijf in safaritenten? In Nederland is Landrijk De Reesprong een uitstekende keus. Een verblijf in eigen land heeft als grote voordeel dat u veel minder ver hoeft te reizen voordat u op uw vakantiebestemming aankomt. Dit is zeker met kinderen een groot voordeel. De omgeving van Landrijk De Reesprong is bovendien adembenemend mooi. Het is gelegen in het mooie Twente en u stapt daar vanuit de safaritenten zo de natuur in. Dit betekent dat u werkelijk de hele dag plezier kunt beleven aan het buitenleven. Nadat u heerlijk uitgerust hebt in de safaritenten kunt u in een van de natuurgebieden heerlijk ontspannen gaan wandelen of een fijne fietstocht maken. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om bij de tent te blijven en daar aan de picknicktafel eindelijk eens te genieten van alle boeken waar u normaal gesproken niet aan toekomt. Doordat De Reesprong midden in de natuur ligt, kunt u ook dan echt van het buitenleven genieten. Wilt u tijdens uw vakantie niet alleen maar van het buitenleven genieten, maar ook af en toe eens wat anders doen? Ook dat is mogelijk in het mooie Twente. De Reesprong bevindt zich namelijk dichtbij Enschede, wat betekent dat u veel mogelijkheden hebt wat betreft een dagje winkelen of een ander uitstapje maken. Ook musea, pretparken en andere toeristische bezienswaardigheden bevinden zich in de buurt. U stapt van uw safaritenten dus niet alleen zo de natuur in, met een paar stappen meer bevindt u zich ook zo midden in een interessante culturele omgeving. Naast deze verschillende mogelijkheden, worden er ook gedurende het hele jaar in de omgeving leuke activiteiten en evenementen georganiseerd. Met andere woorden, er is voor iedereen altijd wel iets leuks te beleven. Daarom kiest u dus voor de safaritenten van De Reesprong.