Storebror – stoere woonaccessoires

  Storebror – stoere woonaccessoires

  In de bekende komische film The Big Lebowski wordt de hoofdpersoon die ook wel ‘the dude’ genoemd wordt beroofd van zijn vloerkleed. Hij begint een langdurige jacht om de daders te achterhalen en zijn kleed terug te veroveren, ontroostbaar als hij is nu zijn kamer het zonder het tapijtje moet stellen. Verdrietig zegt hij: ‘That rug really pulled the room together’. Het klinkt misschien wat overdreven en is natuurlijk ook wel een beetje komisch bedoeld, maar wie eens een mooi kleed heeft gehad weet uit ervaring wat zo’n prachtig woonaccessoire kan doen voor het uiterlijk en gevoel van je kamer. Iemand met die ervaring kan the dude eigenlijk alleen maar gelijk geven: het maakt het geheel nu eenmaal helemaal af. Wil je ook die kale vloeren in je huis opleuken met een prachtig kleed dat zorgt voor wat extra kleur, sfeer, stijl en een zacht gevoel aan je voeten? Denk dan eens aan een kleed van Storebror. Dit mooie merk in woonaccessoires weet zich te onderscheiden door zijn ‘vintage’ artikelen, die er dus uitzien alsof ze al wat decennia meegaan, maar naar verloop van tijd alleen maar mooier zijn geworden, zoals een goede wijn of George Clooney bijvoorbeeld. Storebror is ook een goede keuze voor iedereen die houdt van authentiek en natuurlijk. De kleuren zijn vaak een beetje verwassen, de materialen hebben doorgaans een natuurlijk karakter en zijn bijvoorbeeld gemaakt van materialen als hout en steen. Storebror sluit daarmee heel slim aan bij deze recente trend in de woninginrichting. Het geeft een woning meteen wat extra’s en doet het meer als een thuis aanvoelen. De accessoires van Storebror passen dus goed in onze tijdsgeest, waarin een huis echt een plek moet zijn om uit te rusten en tot jezelf te komen. Het moet een ruimte zijn waar geen plek is voor poespas, dat lijkt Storebror uit te willen stralen. Tegelijkertijd mogen de artikelen van Storebror natuurlijk wel mooi zijn. Het oog wil ook wat tenslotte, ook al mag het ontspannen. Wil je meer weten over de artikelen van Storebror, surf dan eens naar de website van Living and Company, een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in bijzondere woningmerken zoals Storebror. Hier kun je allerlei Storebror artikelen bekijken en ook meteen online bestellen. Dat heeft veel voordelen, zoals we hieronder in de volgende alinea zullen beschrijven. Lees dus vooral verder als je meer wilt weten, of breng een bezoek aan de volgende website, waar je met eigen ogen kan zien hoe stijlvol en smaakvol de accessoires van Storebror zijn. Bekijk ze nu in verschillende settings op: http://www.livingandcompany.com/nl/storebror-printed-rug-vloerkleed.html.

  Storebror online bestellen – de voordelen

  Storebror is een woonmerk dat echt bijzonder is. Hoewel de naam misschien die indruk wekt, zul je de artikelen van Storebror niet aantreffen bij die bekende Zweedse woongigant met geel en blauw logo. Nee, als je iets koopt van Storebror weet je dat je iets exclusiefs in huis haalt, wat je niet snel bij iemand anders thuis zult aantreffen. Zo voorzie jij jouw woning van een geheel eigen karakter. Je kunt Storebror aanschaffen bij het filiaal van Living and Company, maar je kunt de artikelen van Storebror ook heel gemakkelijk online bestellen. Dat heeft veel voordelen, die we hieronder eens voor je op een rijtje hebben gezet. Wel zo overzichtelijk.

  • Bijzonder woonmerk.
  • Betrouwbare webshop.
  • Gratis verzending boven 50,-.
  • Gemakkelijk en veilig betalen.

  De webshop van bovengenoemd bedrijf draagt het keurmerk voor webshops. Daardoor weet je zeker dat je met een betrouwbare leverancier te maken hebt, die zijn sporen op dit gebied al ruimschoots heeft verdiend. Vele tevreden klanten zijn je voorgegaan en als je iets bij ze bestelt, kun je er ook vanuit gaan dat ze hun uiterste best zullen doen om het snel en in goede staat bij je af te leveren. Bestel je artikelen voor een bedrag dat hoger is dan 50 euro, zoals een prachtig kleed van Storebror, dan mag je bovendien ook nog eens rekenen op gratis verzending. Het bedrag van het artikel zelf moet dan natuurlijk nog wel betaald worden, maar dat kan heel gemakkelijk en veilig gebeuren. Bijvoorbeeld via iDeal of Credit Card. Ook achteraf betalen is een optie bij deze webshop. Dat is wel zo handig, want sommige woonaccessoires vergen toch een grote investering en zo heb je de tijd om het geld bij elkaar te krijgen. Wil je meer weten over de website en over het mooie en bijzondere woonmerk Storebror, surf dan naar de website en kijk je ogen uit. Doordat de artikelen prachtig zijn gefotografeerd, komen ze op de site goed tot hun recht. Ze worden vaak in verschillende settings geplaatst, zodat je ook een goede indruk kunt krijgen van hoe ze bij jou thuis zouden kunnen staan. Heb je vragen over de artikelen of over het bestelproces? Neem dan vooral contact op met de klantenservice. Dat kan ook telefonisch gedaan worden als je liever persoonlijk te woord gestaan wilt worden.

  Geef uw huis een finishing touch

  Een mooi vloerkleed kan ervoor zorgen dat je woonkamer of een andere ruimte in je huis opeens helemaal ‘af’ is. Door de juiste kleuren en vorm kan hij alle andere dingen in de kamer met elkaar verbinden. Opeens heeft die ruimte dan een duidelijk eigen, samenhangende stijl. Een eigen smoel zeg maar. Dat is toch wel zo prettig voor je woning, die in zo’n grote mate een verlengstuk kan zijn van jezelf. Die wil je toch ook graag helemaal naar je hand zetten?