Teakhouten barkrukken

  Teakhouten barkrukken

  Bent u op zoek naar mooie en stijlvolle teakhouten barkrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij, van Maxmeubels.nl, verkopen prachtige teakhouten barkrukken, maar ook vele andere producten. U kunt de teakhouten barkrukken op onze website vinden door op ‘stoelen’ te klikken, vervolgens te zoeken naar ‘barkrukken’ en dan te klikken op ‘teakhouten barkruk’. U kunt echter ook op deze link klikken: https://www.maxmeubels.nl/stoelen/barkrukken/. Zoals u hier kunt zien zijn de teakhouten barkrukken erg stijlvol en passen ze in vele interieurs. Hoe u uw huis ook inricht, de teakhouten barkrukken zullen niet snel misstaan. Bovendien kunt u ze onderdeel maken van uw interieur door er bijvoorbeeld bijpassende kussens bij te kopen. Een ander groot voordeel van de teakhouten barkrukken is dat ze weinig ruimte innemen. Daardoor zijn ze naast voor in uw huis ook erg handig voor in kantoren of in bars. Ze zijn namelijk ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen. Stijlvol, praktisch en multifunctioneel: wat wilt u nog meer? We zullen nu een aantal specificaties van de barkrukken opnoemen. Voor meer informatie kunt u terecht op bovenstaande website. De teakhouten barkrukken zijn 40cm (lengte) bij 30cm (breedte) bij 75cm (hoogte) groot. Ze zijn per stuk te bestellen (momenteel slechts €104 per stuk in plaats van €125), maar ook per twee, per vier, per zes of per acht. Wilt u graag een grotere hoeveelheid bestellen? Neem dan contact met ons op. We zullen straks bespreken hoe u dit kunt doen. Naast teakhouten barkrukken zitten er nog veel meer producten in ons assortiment. Het assortiment is onderverdeeld in verschillende categorieën. We zullen bij elke categorie een korte omschrijving geven. Voor het gehele assortiment kunt u vanzelfsprekend terecht op onze website. Maxmeubels.nl verkoopt producten in de volgende categorieën:

  • Banken: er zijn allerlei soorten banken te bestellen via onze website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoekbanken, twee- en driezitsbanken en aan eetkamerbanken, maar ook aan slaapbanken. Bovendien zijn er banken verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, zodat u altijd een bank kunt vinden die aan uw eisen voldoet.
  • Fauteuils: lekker comfortabel zitten en relaxen in een grote stoel? Kijk dan eens naar de fauteuils in het assortiment. Het assortiment in onderverdeeld in fauteuils en relaxstoelen. Er zijn veel verschillende soorten te koop maar ze hebben gemeen dat u er lekker in tot rust kunt komen.
  • Stoelen: in deze categorie vindt u eetkamerstoelen, armstoelen, barkrukken (waaronder de teakhouten barkrukken) en bureaustoelen. Er zijn dus stoelen in verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en voor allerlei verschillende toepassingen.
  • Tafels: ook in de categorie tafels vindt u veel variatie. Op zoek naar een tafel voor in de eetkamer, of juist in de woonkamer? Of op zoek naar een bureau? U kunt bij ons terecht.
  • Kasten: laten uw kinderen de schoenen steeds rondslingeren? Dan is een schoenenkast misschien een oplossing. Maar ook voor boekenkasten, ladekasten, wandkasten, tv meubels en vele andere soorten kasten kunt u bij Maxmeubels.nl terecht.
  • Verlichting: goede verlichting is onmisbaar. In ons assortiment zitten vele soorten en stijlen verlichting.
  • Woonaccessoires: in deze categorie vindt u ten slotte allerlei soorten producten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld spiegels, maar ook aan bijvoorbeeld krantenbakken.

  Teakhouten barkrukken van Maxmeubels.nl

  De website van Maxmeubels.nl is in 2009 opgericht. Sindsdien biedt Maxmeubels.nl een groot assortiment stoelen en krukken, waaronder natuurlijk de hierboven beschreven teakhouten barkrukken, banken, tafels en kasten. Naast dit ruime assortiment zijn er ook andere voordelen van uw teakhouten barkrukken en andere meubels bestellen via Maxmeubels.nl. Voorbeelden van deze voordelen zijn:

  • We hebben de nodige ervaring op het gebied van meubels. Daarom kunt u bij ons terecht als u vragen wilt stellen of advies nodig heeft.
  • We hebben goede contacten en lange samenwerking met de leveranciers van de meubelen die we verkopen. Daardoor kunnen we garanderen dat deze producten van hoge kwaliteit zijn. Bovendien kunnen we hierdoor de producten voor een goede prijs aanbieden.
  • We hebben een groot magazijn. Als u producten bestelt, bijvoorbeeld teakhouten barkrukken, die in dit magazijn op voorraad zijn, kunnen ze direct geleverd worden.
  • Als u producten bij ons bestelt worden deze gratis thuisbezorgd.
  • U hoeft niet per se direct te betalen als u de bestelling plaats. U kunt uw teakhouten barkrukken of andere producten ook betalen, contant of met de PIN, als de producten afgeleverd worden.
  • Wij hechten veel waarde aan een goede klantenservice. Daarom kunt u ons gemakkelijk bereiken. Hieronder zullen we beschrijven hoe u contact met ons kunt opnemen.

  Kijk op de website

  Voor meer informatie over Maxmeubels.nl, voor het volledige assortiment en voor alle voordelen van uw meubels via ons bestellen kunt u terecht op onze website. Heeft u na het bekijken van de website nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren, die we nu kort zullen bespreken. U kunt maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Het telefoonnummer en e-mailadres staan vermeld op de website, onder het kopje ‘contact’. Verder kunt u op deze website een contactformulier invullen. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van een medewerker. Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft, of bijvoorbeeld graag meer informatie wilt over bepaalde producten. Onze medewerkers staan u graag te woord. Kijk op de website ook eens naar de beoordelingen van onze klanten en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.