Vakantiepark

  Vakantiepark

  • Geplaatst op: 12 juni 2015 in Nieuws

  PonyParkCity - VakantieparkWilt u er eens lekker goedkoop op uit gaan? Waarom moet men toch altijd zo ver reizen als er ook een geweldig vakantiepark te vinden is in het midden van het land. Voor de kinderen hoeft u het echt niet te doen, dat verre reizen. Zij zijn veel liever zo snel mogelijk op de plek van hun bestemming. Nu treft het dat het in Nederland tegenwoordig prachtig weer is in de lente en de zomer en dat gaat zeker niet veranderen de komende jaren. Ook in ons vakantiepark kunt u op uw lauweren rusten na een jaar van hard werken en u zult uw kinderen nauwelijks nog terugvinden. Zo druk hebben ze het met spelen. En spelen, dat is waar het er in dit vakantiepark dan ook zeker om gaat. We hebben diverse activiteiten op het programma staan en zoals u ongetwijfeld wel weet ligt het attractiepark in Slagharen op loopafstand. Nu hoeft u daar helemaal niet heen te lopen want er vertrekt namelijk om de zoveel minuten een treintje vanaf het vakantiepark hier in Collendoorn. Zet uw kinderen maar op de trein en zij vermaken zich wel, mits ze natuurlijk zelfstandig daar heen mogen. En anders is er ook voor u genoeg te doen in het attractiepark. Niet voor niets is dit voor jong en oud. In het vakantiepark is ook zeer zeker een optie want er zijn diverse activiteiten te doen. Dit gaan we uiteraard allemaal uit de doeken doen in de loop van deze tekst dus leest u vooral snel verder. Een vakantiepark als deze is uniek in dit land, zeker voor de lage prijs per overnachting. En komt u hier vaker? Dan kunt u uw eigen huisje opnieuw boeken, dan reserveren we dit huisje meteen eventjes voor u. Uw kinderen krijgen trouwens een eigen pony om tijdens deze mooie dagen voor te zorgen, uiteraard onder professionele begeleiding.

  Een avontuurlijk vakantiepark, dat zijn wij

  Als u eens een keer niet naar een ver land wilt afreizen omdat u eventjes wat krap bij kas zit, maar u wilt toch even een weekje of twee weg, dan is dit vakantiepark absoluut de perfecte plek. Hier gaat u dan ook absoluut geen spijt van krijgen. Ons team stelt alles in staat om uw vakantie in dit prachtig onderhouden vakantiepark nooit meer te doen vergeten. Dat kunt u misschien al wel afzien aan de zorg die we toedragen aan het onderhoud van de website. Wij proberen er alles aan te doen om de site aantrekkelijk te maken voor jong en oud maar mocht u toch nog opmerkingen hebben, dan zien wij die opmerkingen graag tegemoet. U kunt hiervoor het contactforumlier invullen. Tevens kunt u daar vragen stellen over uw eventuele verblijf in het park en uiteraard kunt u informeren naar de boekingsmogelijkheden. Bellen of e-mailen met het vakantiepark is uiteraard ook een verstandige optie. Onze klantenservice staat bij wijze van spreke dag en nacht voor u klaar. Reserveer altijd op tijd want vol is helaas vol en dat zou toch wel heel erg zonde zijn. Het is misschien een goed idee om eens naar dit vakantiepark te gaan als u tijdens de herfst of lente vakantie hebt en uw kinderen ook van school een weekje vrij zijn. Dan kunt u lekker eventjes een midweekje naar Collendoorn en ook naar attractiepark Slagharen komen om alles van u af te zetten. Het draait hier bij ons vakantiepark om de gezelligheid en vrolijkheid en dat proberen we dan ook dagelijks zo goed mogelijk uit te stralen. Wat u in ons vakantiepark zoal kunt doen? Kijk maar eens naar het volgende lijstje:

  • het is geheel gethematiseerd in de westernstijl dus u kunt u hier verkleden als cowboy en indiaan. Ook komt u hier veelvuldig uw helden uit uw kindertijd tegen zoals Lucky Luke
  • ga een middagje zwemmen in ons zwembad
  • kom naar attractiepark Slagharen met ons speciale treintje
  • koop speciale cowboyspullen in onze westernshop
  • en voor volwassenen is er de Saloon waar u heerlijk een glaasje whisky kunt gaan drinken naast het onlangs geopende Viva Mexico. Dat kunt u absoluut niet overslaan!

  Kinderen krijgen er gratis een pony bij

  U leest het, in ons vakantiepark is er genoeg te doen. Niet voor niets zijn we een erg populair vakantiepark en we hopen dan ook dat we u er van hebben weten te overtuigen dat u bij ons aan al uw vakantiewensen zult komen. Ons vakantiepark is helemaal niet duur en daarom voor iedereen erg toegankelijk. Komt u met kinderen? Dan hebben we sowieso een leuke verrassing voor hen in petto. Ze krijgen namelijk een heuse pony om tijdens hun verblijf in ons vakantiepark voor te zorgen. Ze kunnen uiteraard de pony berijden, knuffels geven, kammen en water en drinken geven. Dit zijn uiterst tamme beesten en uw kinderen zullen er erg veel plezier aan beleven. Niet alleen is het dus erg vermakelijk, ze leren ook een stukje verantwoordelijk omgaan met dieren en dat helpt hen vast en zeker in hun latere leven. Uiteraard is ons vakantiepark geen school en is het educatieve onderdeel verweven in dit spelen met de pony’s. Wij winnen keer op keer de zogenaamde Zoover award. Dat is de prijs voor beste vakantiepark in Nederland in de algemene categorie en daar zijn we dan ook heel erg trots op. Hopelijk hebben we u er van weten te overtuigen om snel te boeken. Dus reserveer voor het te laat is! Hopelijk tot snel!