Voor een goed payrol bedrijf horeca

  Voor een goed payrol bedrijf horeca

  • Geplaatst op: 21 oktober 2014 in Nieuws

  Als zelfstandig ondernemer in de horeca zal het waarschijnlijk niet je favoriete taak zijn om administratie uit te voeren. Zeker wanneer je personeel in dienst hebt, en helemaal als dat veel mensen zijn, kan dit een hele klus zijn waar je steeds meer tegen op gaat zien. Besteed het dan uit aan het payrol bedrijf horeca. Zij verzorgen alles op het gebied van personeel:

  • betalingen
  • verzekeringen
  • afdragen van belastingen en premies
  • afhandelen van ziekte- en betermeldingen

  Het word je door het payrol bedrijf horeca allemaal uit handen genomen. Dat is natuurlijk bijzonder fijn, want alle tijd die jij er niet meer in hoeft te stoppen kun je kwijt in zaken die wel echt belangrijk zijn om je business draaiende te houden. Daarnaast weet je zeker dat je personeel in goede handen is. Bij jou natuurlijk, omdat je er voor zorgt dat ze goed aangestuurd worden en dat ze prettig werk verrichten. Je maakt het leuk voor ze om in jouw horeca gelegenheid aan de slag te gaan en daardoor zullen ze er iedere keer weer naar uitkijken wanneer ze aan het werk gaan. Dit is natuurlijk erg belangrijk in de horeca. Tenslotte gaat je personeel veel om met je klanten en je wilt natuurlijk dat zij geholpen worden met een glimlach. En dat krijg je alleen voor elkaar wanneer je personeel tevreden is. Het payrol bedrijf horeca wil je daarbij een handje helpen. Wanneer het je wel eens overkomen is dat je door te weinig tijd je personeel niet op tijd hebt kunnen betalen dan weet je hoe vervelend ze dit vinden. Niet omdat het werk niet prettig is, maar omdat mensen werken om vaak dezelfde reden en dat is natuurlijk om geld te verdienen. Ze moeten natuurlijk ook in hun eigen levensonderhoud voorzien. Op tijd betalen is dan zeer belangrijk. Het payroll bedrijf horeca zorgt hiervoor.

  De service van het payrol bedrijf horeca

  Het payrol bedrijf horeca doet meer dan alleen maar het uitbetalen van je personeel. Ze verzorgen ook de loonstroken bijvoorbeeld en houden dat gedeelte van je administratie bij. Wanneer je het payrol bedrijf horeca inhuurt hoef je je daar dus nooit meer zorgen om te maken. Alles wat bij personeel komt kijken op het gebied van administratie nemen zij van je over. Ook bijvoorbeeld ziektemeldingen. Het kan natuurlijk gebeuren dat een personeelslid dat moet werken, ziek is geworden. Zeker in de horeca wil je geen zieke mensen in de bediening hebben rondlopen en al helemaal niet in de keuken. Het is dan dus verstandig dat ze zich via een heldere weg ziek kunnen melden. Het payrol bedrijf horeca neemt dat van je over. Ze zorgen dat het personeel weet bij wie ze terecht kunnen en wat er van ze wordt verwacht tijdens hun ziekte. Zo zullen ze bijvoorbeeld ook controles voor je kunnen uitzetten om te kijken of je personeel echt ziek is. Bij veel grote bedrijven gebeurt dit regelmatig om er voor te zorgen dat het ziekteverzuim zo laag mogelijk gehouden wordt. Wilt het personeelslid zich weer beter melden? Dan doen ze dit ook bij het payrol bedrijf horeca. Het schept dus zowel voor jou als je personeel veel duidelijkheid. Niet alleen bij ziekte, maar ook omtrent het salaris natuurlijk. Prokx Payroll Professionals zorgt ervoor dat ieder personeelslid de mogelijkheid krijgt om zich in te loggen op de website van het payrol bedrijf horeca. Zo hebben ze altijd inzicht in hun salarisstroken. Veel mensen vinden dit prettig, zodat ze per maand kunnen zien wat ze verdiend hebben. Zeker in de horeca is dat fijn, want er zijn maar weinig mensen die een vast aantal uren werken. Ze krijgen dus per maand een ander salaris uitbetaald. Door de salariëring uit te besteden aan het payrol bedrijf horeca ben je hier dus niet alleen minder tijd aan kwijt, omdat zij alle handelingen van je overnemen, ook krijg je er meteen een goed software pakket bij waar je personeel altijd toegang tot heeft.

  Meer tijd door payrol bedrijf horeca

  Door het inhuren van het payrol bedrijf horeca heb je niet alleen meer tijd voor dingen die niets met administratie te maken hebben, je kunt je ook veel meer focussen op je personeel. Zet bijvoorbeeld betere doelen op of focus je op een betere communicatie. Het payrol bedrijf horeca zorgt voor de helderheid op het gebied van het salaris en betalingen. Maar ook op andere gebieden, waar het payrol bedrijf horeca niet verantwoordelijk voor is, kun je veel vooruitgang boeken. Duidelijke communicatie is een gebied waar veel bedrijven ondergeschikt in zijn, terwijl dit wel zo belangrijk is. Met name in de horeca ook. Je wilt tenslotte dat je personeel wel doet wat je van ze verlangd en daar is een goede communicatie cruciaal voor. Door de tijd die het payrol bedrijf horeca je bespaart kun je daar dus meer aandacht aan besteden en wij raden je dan ook zeker aan om dit te doen. Volg bijvoorbeeld een cursus of kijk eens online wat je daar aan kunt doen. Wil je meer informatie over het payrol bedrijf horeca en wat ze voor je kunnen betekenen? Kijk dan eens op de website of neem contact met ze op. Je kunt uiteraard al je vragen aan ze kwijt en die beantwoorden ze graag voor je. Wil je bijvoorbeeld meer weten hoe dat zit met de software en hoe het totaalpakket er precies uitziet. Vraag het!