Vredehof uitvaartverzorging

  Vredehof uitvaartverzorging

  • Geplaatst op: 1 september 2015 in Nieuws

  Vredehof - UitvaartverzorgingWelkom bij Vredehof uitvaartverzorging waar wij met zorg en aandacht werken aan een mooie en respectvolle uitvaart voor uw dierbaren. Er is niets zo belangrijk dan een goed verzorging waarbij aandacht centraal staat na verlies. We komen allemaal vroeg of laat aan de beurt, want de dood is een onderdeel van het leven, maar afscheid nemen is altijd een heftige ervaring, zeker wanneer uw dierbaren plotseling bij u wordt weggerukt. Veel mensen denken tegenwoordig bij leven al na over het eigen afscheid. Als uw eigen einde nadert en u heeft de mogelijkheid om uw wensen wat betreft de uitvaart en de uitvaartverzorging van te voren kenbaar te maken, dan is dat een grote verlichting voor uw nabestaanden als het moment eenmaal daar is. Voor hen biedt het een gevoel van vertrouwen en zekerheid wanneer de overledenen bij leven zelf de muziek heeft uitgekozen en de voorkeuren kenbaar heeft gemaakt zoals het soort kist of andere zaken die allemaal aan de orde komen bij een uitvaart. Een aantal zaken die u bij leven al kunt regelen hebben wij voor u op een rijtje gezet. De meeste mensen denken pas na over hun uitvaart wanneer het einde in zicht is. Dat is ook best wel logisch, want over de eigen dood nadenken is tamelijk heftig, laat staan alles omtrent uw eigen dood en uitvaartverzorging regelen. Toch is het ook wanneer u gezond bent een goede keuze om eens na te denken over bepaalde dingen. Dat kan van alles zijn. Wat kunt u van te voren allemaal bespreekbaar maken bij Vredehof?

  • Praten over uw wildbeschikking.
  • Praten over uw codicil.
  • Praten over uw testament.
  • Praten over uw verzekering.
  • Praten over uw specifieke wensen.

  De beste uitvaartverzorging

  Een goede uitvaartverzorging; daar kunt u bij Vredehof beslist van op aan. Wij werken vooral in de omgeving van Twente en Salland. Bent u in deze omgeving woonachtig, neemt u dan contact met ons op wanneer u vragen heeft over de uitvaartverzorging en niet zeker weet of wij bepaalde diensten wel kunnen leveren. Wat wij altijd graag zeggen en aan alle mensen laten weten is dat u geen gekke vragen kunt stellen. Stel ze dan ook allemaal, want als er nou een ding prettig is in een emotionele periode van het leven dan is het wel duidelijkheid. Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Het zijn immers uw laatste wensen met betrekking tot deze persoon, uw geliefde die is heengegaan. Wat bij ons centraal staat zijn uw persoonlijke wensen. Uitvaartverzorging betekent ook ontzorgen, want in deze emotionele tijd komt er al genoeg op u af waar u mee moet dealen. U bent vaak wat moe en verward omdat uw hoofd al vol zit met alles wat er na het overlijden van een dierbare op uw afkomt. Dat begrijpen wij goed en daarom staat een persoonlijke aanpak centraal. Wij werken met een team van ervaren mensen die weten hoe ze u goed van dienst kunnen zijn met de uitvaart verzorging. Wij hebben nagenoeg alle middelen tot onze beschikking om voor een complete uitvaartverzorging garant te staan zoals negen aula’s waar mensen kunnen worden ontvangen. Weet u al wat u voor versnapering wilt bieden? Alles is mogelijk. Mensen die overlijden kunnen kiezen voor begraven of cremeren. Vaak hebben mensen een heel duidelijk idee van wat ze willen. Wanneer u kiest voor een crematie, dan heeft u ook de keuze voor een de asbestemming. Iedereen heeft voor de as van zijn dierbare weer een andere bestemming. Vredehof uitvaartverzorging staat ook voor persoonlijk advies en begeleiding. Wij kunnen u dus adviseren door u te vertellen wat de mogelijkheden allemaal zijn voor de asbestemming. Ook dat valt onder de uitvaartverzorging die wij u graag willen kunnen bieden.

  Iedere uitvaart is anders

  We zijn allemaal verschillend en hebben allemaal andere wensen wanneer we afscheid nemen. Muziek is bij het afscheid voor veel mensen heel erg belangrijk. Veel mensen die onverwacht te maken krijgen met het overlijden van een dierbare weten niet precies wat de te ondernemen stappen zijn. Onder onze uitvaartverzorging valt ook het begeleiden van deze mensen met de te nemen stappen. Direct na het overlijden van een dierbare wordt de huisarts ingeschakeld. Deze zal vaststellen dat de overledenen ook daadwerkelijk is heengegaan. Nadat dit is gebeurd, neemt u contact op met de uitvaartonderneming van uw wens. Omdat mensen op ieder moment kunnen overlijden vinden wij het belangrijk om u 24 uur per dag te woord te kunnen staan. Voor onze cliënten is dat een heel prettig gevoel. 24 uur per dag kunt u dus bellen om een afspraak te maken met onze uitvaartondernemer. U kunt dan alle wensen met hem doornemen. In sommige gevallen staat er al het een en ander vast en dat kan de uitvaartverzorging bespoedigen zoals eerder al even ter sprake kwam. Onder de uitvaart verzorging valt ook het doen van de aangifte van akte van overlijden. Wat wil dat zeggen? Wanneer er iemand overlijdt, moet dat worden aangegeven bij de gemeente; de burgerlijke stand. Ook dat kunnen wij op ons nemen en dat doen wij graag. Wat voor kist u kiest, de bloemen, de kaarten die worden verstuurd. U heeft gedurende de voorbereiding altijd contact met een contactpersoon die u zal begeleiden met alles wat er moet gebeuren. Deze persoon zal een belangrijke rol vervullen in een zware periode van uw leven. Neem contact op voor vragen.