Website laten maken: verhoog de effectiviteit van uw bedrijf

  Website laten maken: verhoog de effectiviteit van uw bedrijf

  • Geplaatst op: 10 november 2014 in Nieuws

  Verhoog de effectiviteit van uw bedrijf. Een website laten maken bij 1 Good Designer betekent meer omzet! Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in het bouwen en ontwerpen van websites. Een website laten maken doen wij toegespitst op het bedrijf. Wij werken dus niet met vaste concepten, alleen met vaste uitgangspunten. Deze uitgangspunten zijn het verhogen van uw vindbaarheid en effectiviteit. Negentig procent van de bedrijven begeven zich op het wereldwijde web. Steeds meer bedrijven bestaan uitsluitend op internet en hebben niet eens meer een fysieke winkel. Deze trend, is onze voorspelling, zal zich voortzetten en daar spelen wij op in. Tegenwoordig zijn bedrijven gekoppeld aan websites maar door de opkomst van de smartphones, moeten deze website worden aangepast voor het gebruik op kleinere apparaten zoals telefoon en tablets. Dit vereist een bepaalde techniek die wij tevens aanbieden. Een website laten maken die zowel op een computer als een telefoon goed zichtbaar is, doet u bij 1 Good Designer. Wat zijn nou precies de criteria waar een website aan moet voldoen? Dat zijn zaken die veel ondernemers zich afvragen. Op die vraag geven wij een antwoord. Een goede websites is belangrijk. Dat is duidelijk. Als u een product of dienst onder de aandacht wilt brengen om het vervolgens te verkopen, dan is het internet hiervoor wel de beste plek. We kunnen ons de tijd dat er geen internet was vandaag de dag al haast niet meer voorstellen. Toch is dat niet eens zo lang geleden. Als u met een van de volgende dilemma’s zit, bent u bij ons op het juiste adres. Lees ze goed door en neem contact met ons op als een van de zaken u bekend voorkomen:

  • ik heb een website maar ik ben niet goed vindbaar in de zoekmachines
  • het ontbreekt me aan technische kennis om zelf een website te maken
  • ik wil graag een webshop ontwikkelen
  • ik wil graag een nieuwe website voor mijn bedrijf
  • op smartphones is mijn website niet goed te zien

  Website laten maken: doelstellingen

  Bij een website laten maken komt van alles kijken. Misschien heeft u al een website en wilt u deze aanpassen. Misschien heeft u nog helemaal geen website en wilt u dit uitbesteden aan 1 Good Designer. Een klacht die wij veel horen is dat mensen een website laten maken bij een bepaald bedrijf maar dat ze vervolgens aan hun lot worden overgelaten. Dat is vervelend als er aanpassingen gedaan moeten worden omdat er bijvoorbeeld sprake is van productuitbreiding. Bij 1 Good Designer staat service hoog in het vaandel. Wij willen onze klanten de wereld insturen met een website en de kennis die nodig is om belangrijke aanpassingen te doen. Wij bieden dus niet alleen onze technische kennis aan maar ook bredere informatie met betrekking tot het opbouwen en vullen van uw website. Een website laten maken bij 1 Good Designer betekent dat u kunt rekenen op nazorg. Wij laten u dus niet zomaar aan uw lot over zoals sommige partijen dat plegen te doen. U bent ondernemer en klopt bij ons aan. U wilt graag een website laten maken. Het eerste dat wij in dit geval doen, is het concreet maken van uw doelstellingen. Wie zijn uw klanten? Heeft u een vaste klantenkring? ben u een tamelijk jong bedrijf of gaat u al jaren mee? Dit zijn vragen die allemaal invloed hebben op hoe wij met uw website aan de slag gaan. In een gesprek zetten wij de puntjes op de i. We maken een plan. Dan pas zetten wij koers richting een website die uw omzet omhoog zal brengen doordat hij de juiste doelgroep zal bereiken.

  Een website laten maken: Goede content

  Bij een website laten maken is het belangrijk dat u zich bewust bent van het belang van goede, rijke content. Rijke content houdt in dat de teksten die u op uw website plaatst ook relevant zijn voor het product of de dienst die u aanbiedt. Een website laten maken is dus slechts een stap die u moet zetten. Vervolgens moet er altijd aan deze website worden blijven gewerkt. Wij zeggen bij 1 Good Designer wel eens: “een website is nooit ‘af.’” Dat klopt ook, want een website moet continue up-to-date blijven. Heeft u wel eens van SEO gehoord. SEO betekent dat u de teksten op uw website gebruikt om bepaalde zoekwoorden te integreren. Laten we bij het begin beginnen. U heeft een bedrijf dat nagellak verkoopt. Uw klanten zijn doorgaans dus vrouwen. In de zoekmachines zullen wij hoogstwaarschijnlijk de term ‘nagellak’ of ‘goede nagellak’ in vullen als ze naar uw website op zoek zijn. Het zijn dan ook deze termen die u moet gebruiken in uw content. De zoekmachines zoeken namelijk op relevantie. De meest relevante woorden zijn dus bovengenoemde. De manier waarop uw de website kunt voorzien van rijke content is door het schrijven van informatieve blogs en columns. Natuurlijk biedt de site ook gelegenheid om informatie te plaatsen. Deze teksten moeten naast dat ze de goede termen bevatten, ook origineel zijn. Teksten stelen van andere websites is dus uit den boze. Dit soort praktijken zullen u duur komen te staan. Er moet dus energie worde gestoken in het schrijven goede en originele teksten. Zo creëert u rijke content. Een website laten maken betekent nadenken over de stem van uw bedrijf. Het betekent dat u bereid bent om de volgende stap te zetten naar een winstgevend bedrijf.